Logo
Print this page

Δύο ήρθαν, δύο έφυγαν

Στον Μακεδονικό οι Ντινγκάνγκα, Ζαφειράκης. Έφυγαν Σάντσεθ, Ταχματζίδης.

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την απόκτηση των Κρις Ντόια Ντινγκάνγκα, Αλέξανδρου Ζαφειράκη και παράλληλα έκανε γνωστό ότι αποτελούν παρελθόν οι Άνχελ Σάντσεθ, Χρήστος Ταχματζίδης (συνεχίζει στον Αλμωπό). Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα! Ο 18χρονος (02/11/2004) ακραίος επιθετικός είναι γεννημένος στην Κινσάσα, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο δεξιοπόδαρος χαρισματικός winger διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα – την καλή σωματοδομή και την ταχύτητα του – καθώς και για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ντόια αγωνιζόταν στον Αθλητικό Σύλλογο Νιλόν (AS Nylon) στο Καμερούν και με τον Μακεδονικό κάνει το βήμα στην Ευρώπη με προσδοκία να καθιερωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζαφειράκη! Ο 26χρονος (14/06/1996) ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προερχόμενος από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2 όπου μέτρησε φέτος 7 συμμετοχές. Η Β Εθνική είναι μια κατηγορία που ο Ζαφειράκης όχι απλώς γνωρίζει καλά (έχει αγωνιστεί σε αυτήν, υπό την ονομασία Football League, με τους Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο), αλλά και της οποία έχει βρει τα… κουμπιά, αφού με τον Πιερικό πέρυσι, σε 28 συμμετοχές κατέγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ (καθώς και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας)!

Ο Αθηναίος winger έχει, επίσης, αγωνιστεί στις ομάδες Κ20 του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΑΟ Πεύκης, τον Ονήσιλα Σωτήρας (Β Εθνική Κύπρου) και στην Γ Εθνική με Επισκοπή, Ηρόδοτο και Άγιο Ιερόθεο. Στον Μακεδονικό, ο Ζαφειράκης επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 17. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη θητεία στην ομάδα μας!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άνχελ Αρέβαλο Σάντσεθ. Υπογράφοντας τον Οκτώβριο στον Μακεδονικό, ο 24χρονος (13/08/1998) Ισπανός ακραίος επιθετικός έζησε το τελευταίο διάστημα τους πρώτους ποδοσφαιρικούς του μήνες μακριά από την πατρίδα. Με τα πράσινα κατέγραψε συνολικά 9 συμμετοχές (5 ως βασικός, συνολικά 397 λεπτά), πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα κρίσιμο γκολ, το δεύτερο στη νίκη (2-0) επί του ΠΟΤ Ηρακλής. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Άνχελ για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ταχματζίδη στον Αλμωπό Αριδαίας. Ο 24χρονος (18/05/1999) επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό τον περασμένο Αύγουστο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του σεζόν με τον Εθνικό Σοχού στην Γ Εθνική.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Βέροια, περνώντας ως αλλαγή στο 90ό λεπτό, ενώ η δεύτερη συμμετοχή του έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (20/01) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, περνώντας στη θέση του Σαραντίδη στο 64ο λεπτό. Χωρίς να αλλάξει κατηγορία ή και όμιλο, ο Ταχματζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Betsson Super League 2, μετά την μεταγραφή του στον Αλμωπό Αριδαίας. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια!».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 11:49
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr