«Έχει απορριφθεί η άδεια διαμονής» (pic)

Με μία απλή αναζήτηση στη Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής μπορεί κανείς να διαπιστώσει την κατάσταση άδειας διαμονής του Φλορεντίν Μπουόλι.

Θέμα άνοιξε η Νίκη Βόλου με την ένστασή της για αντικανονική συμμετοχή του Φλορεντίν Μπουόλι στο παιχνίδι με τη Βέροια. Η ομάδα της Μαγνησίας, όπως έγινε γνωστό, υποστηρίζει ότι η άδεια διαμονής του Αφρικανού έχει λήξει και κατά συνέπεια ο ίδιος δεν έπρεπε να αγωνιστεί. Οι Κυανέρυθροι από την πλευρά τους ισχυρίστηκαν ότι δεν έλαβαν ποτέ κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι το διαφορετικό ή που να τους ειδοποιεί ότι ανακλήθηκε η άδεια διαμονής του.

Ωστόσο, μέσω της ίδιας της Βέροιας, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή και, φυσικά, τον αριθμό διαβατηρίου του, προέκυψε το επόμενο βήμα στο ρεπορτάζ. Οποιοσδήποτε πολίτης έχοντας στη διάθεσή του το επώνυμο και τον Α.Δ. μπορεί με μία απλή αναζήτηση στην πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα στην «Πορεία Φακέλου Πολίτη Τρίτης Χώρας», να διαπιστώσει ποια η κατάσταση της άδειας διαμονής. Κάτι που προφανώς έπραξε η Νίκη Βόλου.

Όπως, λοιπόν, αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Φλορεντίν Μπουόλι: «Το αίτημα έχει απορριφθεί»...

aaribou

Last modified onΠέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep