«Πρώτη δύναμη στην Κρήτη ο Ηρόδοτος»

Οι δηλώσεις του Ποτή Τσιριμπή στον Ηρόδοτο.

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος είχε ανακοινώσει ότι το απόγευμα της Τετάρτης (05/10) ο γενικός διευθυντής, Ποτής Τσιριμπής θα μιλούσε για όλα σε συνέντευξη Τύπου. Οι δηλώσεις που έκανε:

«Το πρότζεκτ που μου έχουν αναθέσει είναι σε τρία χρόνια Α' Εθνική. Έγιναν κάποια πράγματα από λάθη. Όποιος τα έκανε, δεν θα δικάσω. Καλώς έγιναν, καλώς δεν έγιναν. Ο Ηρόδοτος αλλάζει σελίδα και πάει μόνο για άνοδο. Εγώ είμαι οπαδός, δεν είμαι διοικητικός. Θα δείξουμε σε όλα τα επίπεδα πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Καλώς ήρθατε στο μπουντρούμι.

Όποιος έχει πρόβλημα και όποιος λέει για εμάς θα τον περιμένει μια πολύ ζεστή φιλοξενία. Έχουμε 27 παίκτες, ομαδάρα. Ελάτε. Έχουμε τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα. Διεθνείς Έλληνες και ξένους. Ο Ηρόδοτος δεν διαλύεται ποτέ. Θα νιώθετε τη φιλοξενία με τρία γκολ. Αύριο θα ανακοινωθεί το ρόστερ. Ας βγάλουν και οι άλλες ομάδες τα ρόστερ τους.

Έχουμε Βραζιλιάνους, αύριο έρχεται Πορτογάλος με τρομερές θητείες στην Α' Εθνική. Τι να φοβηθούμε; Μείναμε για πρώτη φορά δεύτερη διαδοχική σεζόν στη Β' Εθνική. Ποιον να φοβηθούμε; Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Να πάμε ψηλά. Θα γίνουμε πρώτη δύναμη στην Κρήτη. Ξεκάθαρα. Δεν κλαίμε, είμαστε Ηρόδοτος».

Φιλική νίκη (2-0) με Τυμπάκι

Ο Ηρόδοτος επικράτησε την Τετάρτη (05/10) 2-0 του ΑΟ Τυμπακίου με γκολ των Σουρνάκη (69'), Φαλκάο (73').

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Οικονομάκης, Μακρυδάκης, Σαρρής, Ροκάκης, Γρηγορόπουλος, Μασάδο, Ζιώγας, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Μάουρο, Γκίνι. Αγωνίστηκαν και οι: Ρέτσος, Σουρνάκης, Κυριακίδης, Γαλεάδης, Φουάσης, Φαλκάο, Κουτάντος, Αλεξάκης, Κλάδος, Ντρίλο, Χίντρι.

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Βρεττός Κ., Αριστεινίδης, Λούσι, Γκελοσάνι, Φραγκιαδουλάκης, Τριανταφυλλίδης, Σένκα, Παπαδάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Παραθύρας, Καργάκης Σ., Καργάκης Α., Σπυριδάκης, Νικολακάκης.

Last modified onΤετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep