Γκουτσίδης: «Πνεύμα νικητή»

Το σχόλιο του Παναγιώτη Γκουτσίδη για τη νίκη (2-1) της ΑΕΛ στη Ναύπακτο.

Μετά τη νίκη (2-1) της ΑΕΛ στο Κύπελλο απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα ο τεχνικός των Βυσσινί, Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

«Ήταν για εμάς το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μπαίνει ποδοσφαιρικά το «πρέπει» και αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Όλοι ξέρουμε ότι η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Πόσω μάλιστα παιχνίδια Κυπέλλου που υπάρχουν πάντα. Είχαμε μία νευρικότητα όσον αφορά στις πάσες, τα τελειώματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμα καλύτεροι, κάναμε ένα γρήγορο γκολ. Αυτό δημιούργησε μία αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Ξελάφρωσαν και από εκεί και πέρα ελέγξαμε σωστά το παιχνίδι.

Το μόνο άσχημο είναι ότι εκεί που δεν μας πίεζε κανένας δεχτήκαμε το γκολ και μπορούσε να γίνει και το μοιραίο. Πάνω απ' όλα είναι ότι το πρώτο παιχνίδι το κερδίσαμε. Είχαμε ένα πνεύμα νικητή και αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα».

Αν στόχος είναι να προχωρήσει η ΑΕΛ στον θεσμό:

«Ο πρώτος στόχος είναι να πάμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είτε πρωτάθλημα είτε Κύπελλο η ΑΕΛ πρέπει να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς και όπου μας πάει».

Ο Δημήτρης Θωμαΐδης ανέφερε:

«Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά όταν πέρασε ο χρόνος είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και ευκαιρίες. Σκοράραμε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά έφυγε και το άγχος από πάνω μας».

Last modified onΔευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 11:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep