Πήρε Παπαδόπουλο από Αστέρα

Στην Επισκοπή ο 19χρονος αμυντικός Γιώργος Παπαδόπουλος.

Την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού Γιώργου Παπαδόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε η Επισκοπή. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Παπαδόπουλου. Ο νεαρός Παπαδόπουλος έρχεται από την Τρίπολη καθώς ανήκε στην ΠΑΕ του Αστέρα. Είναι μόλις 19 ετών (έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου του 2002 και έχει ύψος 1.81μ.. Ο Παπαδόπουλος που έχει καταγωγή από την Καστοριά, αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Κρόνο Καστοριάς. Στα 15 του χρόνια πήγε στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17. Από τη σεζόν 2019-20 κατηφόρισε προς την Τρίπολη όπου αρχικά αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 και από πέρυσι έγινε επαγγελματίας ανήκοντας στο ρόστερ της ΠΑΕ. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.

Ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος έχει την μεγάλη εικόνα της SL1 αφίχθη στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί (22/10) πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’ έναν σύλλογο όπως αυτός Επισκοπής. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρω παιγνίδια τα οποία έχω ανάγκη για να δείξω ό,τι μπορώ να ανταποκριθώ σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του νέου μου συλλόγου. Πιστεύω σ’ αυτή την προσπάθεια. Προέχει να έχουμε υγεία για να φτάσουμε στον αντικειμενικό μας σκοπό».

Last modified onΠέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep