Φέρνει Μουριέλ η Ηλιούπολη

Ο Κολομβιανός Μουριέλ (δεξιά στη φωτ.) έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Ηλιούπολης μαζί με τον Κοντρέρας (αριστερά στη φωτ.) που θα υπογράψει στον Απόλλωνα Λάρισας Ο Κολομβιανός Μουριέλ (δεξιά στη φωτ.) έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Ηλιούπολης μαζί με τον Κοντρέρας (αριστερά στη φωτ.) που θα υπογράψει στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο 33χρονος Κολομβιανός αμυντικός έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας. Μαζί του ο Κοντρέρας για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η Ηλιούπολη είναι η πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει το κενό της Ξάνθης και θα δώσει σύντομα συνέχεια στην ενίσχυσή της. Συγκεκριμένα, αναμένει την άφιξη του Κολομβιανού Χουάν Νταβίντ Μουριέλ.

Ο Μουριέλ είναι 33 ετών (07/05/89) κεντρικός αμυντικός που έπαιζε στην Εστουντιάντες ντε Μέριδα της Βενεζουέλας. Ο απολογισμός του εκεί ήταν 90 συμμετοχές και 4 γκολ. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Καράκας, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Μονάγας, Τίγκρες, Μανάγκουα, Ντεπορτίβο Πάστο και Πατριότας.

Μαζί του στη χώρα μας έρχεται και ο Βενεζουελάνος πρώην συμπαίκτης του στην Εστουντιάντες, Χερμάν Κοντρέρας, ο οποίος προορίζεται για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep