«Δύο χρόνια, 1.500 ευρώ στον Αλμωπό»

Επεισοδιακή η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Καραϊσαρίδη κατά του Αλμωπού Αριδαίας.

Νομικά σε βάρος του Αλμωπού Αριδαίας κινήθηκε ο Γιώργος Καραϊσαρίδης, ο οποίος ήταν στέλεχος του τεχνικού τιμ ως κάτοχος UEFA Pro. Η εκδίκαση έγινε τη Δευτέρα (29/08) και ήταν επεισοδιακή, καθώς προηγήθηκαν δύο απορρίψεις αιτημάτων αναβολής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αρχικά ζήτησε αναβολή ο Δημήτρης Βαγιάκος, γιατί ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας αδυνατούσε να παρασταθεί, ενώ είχε αναλάβει πρόσφατα την ομάδα της Αριδαίας. Ο νομικός εκπρόσωπος του Καραϊσαρίδη, Μανώλης Αλαφραγκής δεν συναίνεσε και είπε: «Εμένα μου είπε ότι αν απορριφθεί το αίτημα, να κρατηθεί η υπόθεση. Στα δύο χρόνια έχει πάρει 1.500 ευρώ. Η προσφυγή κατατέθηκε 1η Ιουλίου και ο Κ.Ι.Μ. προβλέπει ότι η Επιτροπή επιλαμβάνεται εντός 10 ημερών και βγάζει απόφαση 10 ημέρες μετά τη συζήτηση. Το αίτημα είναι παράνομο».

Ο Βαγιάκος απάντησε ότι μία ολιγοήμερη αναβολή δεν αλλάζει την κατάσταση και μπορεί να βρεθεί μια λύση, ενώ επεσήμανε ότι ο Καραϊσαρίδης μπορεί κάλλιστα να εργαστεί αλλού. Το αίτημα, ωστόσο, απορρίφθηκε και λίγη ώρα μετά παραστάθηκε ο Λίβας, καταθέτοντας νέο. Υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα και ότι ουσιαστικά ανέλαβε την εκπροσώπηση του Αλμωπού την ίδια ημέρα. Η Επιτροπή απέρριψε και το δεύτερο αίτημα και χορήγησε τριήμερη προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος.

«Στο πρώτο συμβόλαιο ο Καραϊσαρίδης είχε μισθό 726 ευρώ και στο δεύτερο 900 ευρώ», είπε ο Αλαφραγκής και πρόσθεσε: «Πήρε 1.500 ευρώ και τα οφειλόμενα είναι 14.242 ευρώ».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep