Επιστρέφει στη Νίκη Βόλου ο Δεληζήσης

Η Νίκη Βόλου απέκτησε τον Αναστασίου από το Αιγάλεω και τον Μπουργάνη από τον ΠΑΟΚ Β.

Προ των πυλών της επιστροφής του στη Νίκη Βόλου βρίσκεται ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο 34χρονος αμυντικός είχε ενισχύσει τους Κυανόλευκους στο δεύτερο μισό της σεζόν 2011-12 και έπειτα από 10 χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα τους. Σύμφωνα με το «goalpost.gr», έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον πρώην στόπερ του Άρη και ο ίδιος θα βρίσκεται τη Δευτέρα (08/08) στην πρώτη συγκέντρωση.

Ο Δεληζήσης είχε πανηγυρίσει με τη Νίκη Βόλου την άνοδο στη Β' Εθνική και ακολούθως έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ. Από το 2017 έπαιζε στον Άρη από τον οποίο αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε δύο επιπλέον προσθήκες. Πρόκειται για τον πρώην μπακ του Αιγάλεω, Αντώνη Αναστασίου και τον τερματοφύλακα, Νίκο Μπουργάνη από τον ΠΑΟΚ Β. Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 26 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων, με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει το ταλέντο του και να τον αποκτά, όταν ήταν 16 ετών. Αφού αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές σεζόν στις “μικρές” ηλικιακά ομάδες του “Δικεφάλου του Βορρά”, αγωνίστηκε, μετέπειτα, σε Αχαρναϊκό, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Αιγάλεω. Συνολικά, έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 79 συμμετοχές, με ένα τέρμα, στην Β’ και 16 συμμετοχές στην Γ’. Την περσινή αγωνιστική σεζόν, με τη φανέλα του Αιγάλεω, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στον Β’ όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 κι αγωνίστηκε, επίσης, σε δύο αναμετρήσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα Κ-21, έχοντας καταγράψει μία συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουργάνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών. Ο Νίκος Μπουργάνης κατάγεται από την Αγριά Μαγνησίας, είναι 25 ετών κι αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Θησέα Αγριάς, με την ομάδα μας να ξεχωρίζει το ταλέντο του και το καλοκαίρι του 2014, όταν βρισκόταν στην Α’ Εθνική, να τον εντάσσει στο δυναμικό της, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα Κ-20. Στη συνέχεια, επέστρεψε στον Θησέα Αγριάς, αγωνιζόμενος, μετέπειτα, σε Ολυμπιακό Βόλου και ΝΠΣ Βόλος. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον ποδοσφαιριστή, το καλοκαίρι του 2019, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να τον παραχωρεί ως δανεικό για δύο αγωνιστικές σεζόν στον Καραϊσκάκη Άρτας, με τον οποίο απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από την δεύτερη εθνική κατηγορία. Πέρσι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι αγωνίστηκε στην δεύτερή του ομάδα, στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, καταγράφοντας 12 συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Last modified onΚυριακή, 07 Αύγουστος 2022 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep