Logo
Print this page

Σκόνδρα και Κοζορώνη η ΑΣΑ

Οι Κιτρινόμαυροι πρόσθεσαν εμπειρία στο ρόστερ τους.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την Παρασκευή (05/08) δύο ακόμα προσθήκες. Πρόκειται για τον πρώην αμυντικό της Βέροιας, Απόστολο Σκόνδρα (35 ματς, 2 γκολ) και τον 31 ετών μέσο, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη που έπαιζε στη λιθουανική Πανεβέζις (10 συμμετοχές). Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Απόστολο Σκόνδρα. Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου του 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ατρόμητο Αθηνών. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Παναιγιάλειο, Παναργειακό και Διαγόρα Ρόδου. Το 2011 μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου παρέμεινε για επτά χρόνια. Από το 2020 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στη Βέροια. Απόστολε καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη. Ο Χρυσοβαλάντης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 3 Αυγούστου του 1992 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εργοτέλη, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το 2018 μετακόμισε στη Σκωτία για να φορέσει τη φανέλα της Χάμιλτον. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας και την Πετρολούλ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Λεβαδειακός, ενώ μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στη Λιθουανία με την Πανεβεζίς. Χρυσοβαλάντη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 20:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr