Logo
Print this page

Παναχαϊκή: «Στο πλευρό της λίγκας»

Οι Αχαιοί πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής και ο Πέτρος Σταθάκης εξέφρασε στον Λεωνίδα Λεουτσάκο την πλήρη συμπαράσταση της ομάδας της Πάτρας.

Η ενημέρωση της Παναχαϊκής σχετικά με την επαφή του Πέτρου Σταθάκη με τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο:

«Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 και την τυπική άνοδο της Παναχαϊκής στη δεύτερη κατηγορία, την Τετάρτη (3/8) ο Πέτρος Σταθάκης βρέθηκε στα γραφεία της Super League 2 έπειτα από την επίσημη πρόσκληση της διοργανώτριας για τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας πλήρωσε το παράβολο για τη συμμετοχή της, ενώ ο Πέτρος Σταθάκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Μάλιστα σε αυτή την επαφή, ο Πέτρος Σταθάκης εξέφρασε στον πρόεδρο της Λίγκας την αμέριστη συμπαράσταση της Παναχαϊκής με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή του πρωταθλήματος και κατέστησε σαφές ότι η Παναχαϊκή θα είναι παρούσα οποτεδήποτε της ζητηθεί έμπρακτα στο πλευρό της Λίγκας εκπροσωπώντας επάξια την 3η πόλη της Ελλάδας των 400.000 κατοίκων και τους χιλιάδες οπαδούς της. Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε αρωγοί έτσι ώστε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League 2 να κερδίσει το σεβασμό και την προσοχή που της αρμόζει».

Last modified onΤετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 20:46
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr