Με το ίδιο τιμ ο Μακεδονικός

Οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν στο γήπεδο στις 9 Αυγούστου.

Μετά την οριστικοποίηση της ανόδου ο Μακεδονικός ανανέωσε τη συνεργασία του με όλο το προπονητικό επιτελείο, ενώ όρισε την πρώτη συγκέντρωση για την Τρίτη (09/08). Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό επιτελείο που έφερε στο σύλλογο τη σπουδαία επιτυχία της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες! Ο προπονητής Γιώργος Αμανατίδης, ο βοηθός προπονητής και γυμναστής Βαγγέλης Κόντος, ο βοηθός προπονητής και αναλυτής Δημήτρης Γκούντας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νούλης Σιαμίδης, θα συνεχίσουν μαζί να γράφουν ιστορία στον Μακεδονικό, δουλεύοντας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στην Betsson Super League 2! Πρόκειται για ένα ισχυρό και ήδη πολλάκις επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο, στο οποίο «έδεσαν» άρρηκτα ως πολύτιμοι συνεργάτες ο Δημήτρης Γκούντας και ο Νούλης Σιαμίδης, με το αποτέλεσμα να είναι χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων αυτής της δημιουργικής και αποδοτικής τετράδας.

Ο σύλλογος εύχεται στους τέσσερις άνδρες υπομονή, οξύνοια, διάθεση, εργατικότητα και υγεία, ώστε να έρθουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο επαγγελματικό πλέον επίπεδο! Καλή σεζόν!

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Γουμάγιας (Team Manager), Γιώργος Αμανατίδης, Παύλος Ανδρώνης (Πρόεδρος ΑΣ Μακεδονικός), Γιώργος Παυλάκος (Γενικός Διευθυντής)».

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 19.00 της Τρίτης (09/08) και απόντες θα είναι οι Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλείου, Αναγνώστης των οποίων ανακοινώθηκε η αποχώρηση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Μάριο Χατζηκωνσταντίνου, τον Κωνσταντίνο Βασιλείου και τον Άγγελο Αναγνώστη. Ο Μάριος ήρθε στον Μακεδονικό για πρώτη φορά σε ηλικία 21 ετών, στα μέσα της σεζόν 2017/18, ενώ δυόμιση χρόνια μετά έγινε επαγγελματίας με τον Απόλλωνα Πόντου. Επέστρεψε τον Σεπτέμβρη του 2021 και πήρε φανέλα βασικού, καλύπτοντας σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν το αριστερό και όχι μόνο άκρο της άμυνας.

Ο Κωνσταντίνος υπέγραψε στο σύλλογο επίσης κατά την περυσινή θερινή μεταγραφική περίοδο και διακρίθηκε στα πράσινα για το πάθος του στην άμυνα. Ο Άγγελος ήρθε ως ενίσχυση της προσπάθειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μέσα της περυσινής σεζόν, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην αριστερή πτέρυγα, τόσο αμυντικά όσο και στον επιθετικό τομέα. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους σε αυτήν την ιστορική σεζόν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους!».

Last modified onΤετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep