Πινάκιο με... 27 προσφυγές

Τσόσιτς και Ντουρμισάι οι νέες προσφυγές κατά της ΑΕΛ. Πρωταγωνιστούν Τρίκαλα (14 προσφυγές), Καραϊσκάκης Άρτας (5).

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και οι προσφυγές στη Super League 2, ως είθισται, γεμίζουν το πινάκιο της ΠΕΕΟΔ. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας (23/05) βρίσκονται 27 υποθέσεις και όλες αφορούν σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Κατά της ΑΕΛ στράφηκαν οι Φιορίν Ντουρμισάι, Ούρος Τσόσιτς, κατά του Αλμωπού Αριδαίας ο Θεόφιλος Κουρούπης και σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας ο Ευρυπίδης Γιάκος. Όλες οι υπόλοιπες προσφυγές αφορούν σε ομάδες που υποβιβάστηκαν, με τον ΑΟ Τρίκαλα να έχει 14 προσφυγές!

Συγκεκριμένα, θα συζητηθούν σε βάρος του ΑΟΤ οι υποθέσεις των Θοδωρή Χειρίτραντα, Γιάννη Γκοβίνα, Βασίλη Πέλκα, Ζογκ Ντιαλόσι, Αρμάντο Περλέσι, Νίκου Κεχαγιά, Χρήστου Νιάρου, Δημήτρη Σανδραβέλη, Ευθύμη Ζησόπουλου, Παντελή Ριζογιάννη, Βασίλη Ευθυμίου, Ζαχαρία Στεφανίδη, Λάζαρου Ελευθεριάδη και Βασίλη Μπαξεβάνου!

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έχει πέντε προσφυγές στο πινάκιο (Δημήτρης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Ράφαελ Νασιμέντο, Αλέξανδρος Πάνος, Γιάννης Μπότσαρης), ο Ολυμπιακός Βόλου δύο (Ζερόμ Γκιοατά, Ρίτσι Κιτόκο) και η Ρόδος επίσης δύο (Μιχάλης Ηλιάδης, Γιώργος Βουργουντζής).

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάιος 2022 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep