«Νέος προπονητής σε δύο εβδομάδες»

Αποτυχημένη χαρακτήρισε ο Τάσος Καζίας τη χρονιά για τον Πανσερραϊκό.

Παρουσία του προέδρου, Τάσου Καζία έγινε την Παρασκευή (13/05) η τελευταία προπόνηση του Πανσερραϊκού. Ο ίδιος χαρακτήρισε αποτυχημένη τη χρονιά για τα Λιοντάρια, προανήγγειλε την πρόσληψη προπονητή και διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως της αξίζει. Πιστεύει δε, ότι το πρωτάθλημα θα εκκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την ομιλία του Καζία στους ποδοσφαιριστές:

«Ολοκληρώνεται μία αν μη τι άλλο αποτυχημένη χρονιά για τον Πανσερραϊκό. Κάναμε όλοι λάθη, με πρώτο εμένα, φτάνοντας η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ξέρω τα λάθη μου, θα κάνω τα πάντα για να διορθώσω, ωστόσο θέλω και εσείς, προπονητές, παίκτες, προσωπικό, άπαντες, να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας για όσα έγιναν.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα θα έχει νέο προπονητή και θα γίνει επαναξιολόγηση των πάντων, συνεργατών και ποδοσφαιριστών, είτε έχουν συμβόλαιο-είτε όχι και να είστε σίγουροι πως η χρονιά που έρχεται δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Θα τεθούν στόχοι εξ αρχής και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει και της αξίζει. Ο Πανσερραϊκός είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί σε πρότυπα ομάδων Σούπερ Λιγκ και έτσι θέλω να συνεχίσει να είναι και για αυτό είμαστε εδώ.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς, ήδη έχει παρθεί απόφαση για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου και πιστεύω θα τηρηθεί, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει νωρίς και η προετοιμασία. Θέλω να σκεφτείτε, να ηρεμήσετε και να παρουσιαστείτε έτοιμοι. Καλό καλοκαίρι».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Μάιος 2022 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.