Logo
Print this page

Θέλει... δόσεις η Ρόδος

Προφορικό αίτημα δοσοποίησης κατέθεσε η ΠΑΕ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να μπορέσει να εξοφλήσει τους Ρεβυθόπουλο, Τσίπρα.

Αιτήσεις επιβολής ποινών κατά της Ρόδου έχουν καταθέσει οι Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Ανδρέας Τσίπρας. Οι υποθέσεις τους συζητήθηκαν την Τρίτη (11/01) στο Διαιτητικό Δικαστήριο και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ κατέθεσε ανταίτηση δοσοποίησης για να μπορέσει να τους εξοφλήσει.

Το αίτημα κατατέθηκε προφορικά, ώστε η Ρόδος να πληρώσει 8.800 ευρώ στον Ρεβυθόπουλο και 14.000 στον Τσίπρα. Ωστόσο, ο δικηγόρος των δύο ποδοσφαιριστών, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε: «Το αίτημα πρέπει να απορριφθεί. Έπρεπε να κατατεθεί 48 ώρες πριν τη συζήτηση και να πληρωθεί το σχετικό παράβολο. Ο κανονισμός προβλέπει για τις ΠΑΕ της Super League 2 εφάπαξ καταβολή για οφειλές έως 20.000 ευρώ».

Ο Αλαφραγκής ζήτησε να εκδοθεί άμεσα απόφαση, γιατί εκκρεμεί για τη Ρόδο η αίτηση ακύρωσης στο Εφετείο, αλλά η νομικός της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη είπε: «Η Ρόδος είχε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που έγινε δεκτή και θα γίνει δεκτή και η αίτηση ακύρωσης. Δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ». Αιτήθηκε, μάλιστα, να καθυστερήσει η έκδοση απόφασης για να μπορέσουν τα Ελάφια να πληρώσουν...

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 22:40
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr