«Μιλάμε με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου»

Η Καβάλα που παρατάχθηκε με kick boxer και μπασκετμπολίστες στην πρεμιέρα της στη SL2 ανέφερε ότι βρίσκεται σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καβάλα πήρε θέση αναφορικά με τα σενάρια που τη συνδέουν με τον πρώην διεθνή χαφ, Γρηγόρη Μάκο, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και σημείωσε ότι βρίσκεται σε επαφή μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την ομάδα μας με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή, Γρηγόρη Μάκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του Διεθνούς ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν δυνατά βιογραφικά.

Στόχος μας είναι να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να μας οδηγήσουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουμε από το νέο έτος. Tην παραμονή μας στην Super League 2.

Θέλουμε να ξέρετε πως μόλις επισημοποιηθεί κάποια συμφωνία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, όμως μέχρι τότε να είστε βέβαιοι πως βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα μας σωστά για το δύσκολο έργο που την περιμένει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.