Logo
Print this page

Η αποστολή της Κηφισιάς

Εκτός πλάνων του Νίκου Κούστα έμεινε ο Θανάσης Καραγκούνης.

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/11, 15.00) στη Σπάρτη τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Νίκος Κούστας απέκλεισε τους Εσλέρ, Τόλιο, Πρίτσα, Ποζατζίδη, Λίμα, Ρεντζή και Καραγκούνη.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μάκης Παυλάκης, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Ο μέσος Γιάννης Οικονομίδης, μίλησε για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, σημειώνοντας:

«Θέλουμε στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στις πρώτες αγωνιστικές της Betsson Super League 2, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο που έχει καταστρώσει το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που θέλουμε.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό, αλλά ξαναλέω πως κατά την άποψή μου το μείζον για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι η συγκέντρωση στο τακτικό κομμάτι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα στον λίγο χρόνο που είχαμε και, όπως κάθε αγωνιστική, θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Last modified onΤρίτη, 23 Νοέμβριος 2021 16:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr