Δεν τα κατάφερε ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός αποκλείστηκε από τους «16» του Κυπέλλου μετά το 1-3 από τον Βόλο.

Το εμπόδιο του Βόλου αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Σερρών ηττήθηκε με 1-3 και έμεινε εκτός από τους «16» του Κυπέλλου.

Το 0-1 έκανε στο 6' ο Μπαρτόλο με πλασέ μετά από βαθιά μπαλιά του Ρομέρο στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού. Η ισοφάριση για τα «λιοντάρια» ήρθε στο 14'. Ο Ανάκογλου έκανε τη σέντρα, ο Μαρκιόνι την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 26' με δυνατή εκτέλεση φάουλ του Ρομέρο.

Το 1-2 έγινε στο 57' με απίθανο αυτογκόλ του Δημητρίου, ο οποίος από κοντά «κρέμασε» τον γκολκίπερ της ομάδας του, Ζαχαρία Καβουσάκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 69' με Κανίς και Ανάκογλου, αλλά και στο 70' με γυριστό του Κανίς. Όλα τελείωσαν στο 78' όταν ο Μπαρτόλο έδωσε στον Ροσέρο κι αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζ. Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81' Χαϊντάρα), Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (77' Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (77' Σοφιανός), Θεοδωρίδης (65' Μέσι).

ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75' Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46' Φαν Βέερτ), Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο (87' Μεταξάς), Ροσέρο (87' Τερεζίου).

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep