«Πρωταθλητισμός... ξεκάθαρα»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποσχέθηκε μία χρονιά περηφάνιας και αξιοπρέπειας.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν την Παρασκευή (15/10) ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης. Μίλησαν για στόχο πρωταθλητισμού και, μάλιστα, ο τελευταίος δήλωσε ότι αρκεί στους Κιτρινόμαυρους η μία θέση ανόδου.

Μεταξύ άλλων ο Μυροφορίδης είπε:

«Η πόλη και η πιο μεγάλη ομάδα που την εκπροσωπούσε είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να κάνει ούτε καν …βήματα. Και τώρα με την νέα προσπάθεια θέλει να κάνει άλματα. Με τρία γήπεδα προπόνησης και οργάνωση των Ακαδημιών βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο Πρόεδρος Δημ. Παπαδημητρίου μου έκανε γνωστό ένα όραμα που μπορούσε να καλύψει την τρέλα αλλά και την διάθεση που έχω για το Ποδόσφαιρο. Τελικά, στην ΑΣΑ μπορεί να φτάνει που υπάρχει μία θέση για τη Super League. Οι φίλαθλοι θα είναι υπερήφανοι για αυτό που θα βλέπουν, μία ομάδα ανταγωνιστική που θα μπαίνει στο γήπεδο πάντα για να κερδίσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ο καθένας έχει το παρελθόν του και οι επιτυχίες θα συνεχιστούν. Θα είναι μια χρονιά περηφάνιας και αξιοπρέπειας».

Ο Παπαδημητρίου ανέφερε:

«Όταν ανέλαβα την ομάδα στην τοπική κατηγορία ήταν στην κυριολεξία υπό διάλυση και η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη με δεδομένη και την αναδιάρθρωση ότι μπορούσε να επιστρέψει στη Super League 2, μία επαγγελματική κατηγορία όπως και έγινε. Οι εξελίξεις έπρεπε να τρέξουν πολύ γρήγορα, έγινε η επιλογή ενός πολύ καλού τεχνικού επιτελείου και η ανάκαμψη των Ακαδημιών που δεν ήταν στις πρώτες θέσεις του Τοπικού Ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι τόσο στα επίσημα ματς όσο κα στα φιλικά έδωσαν δυναμικό παρών αλλά, μπορούν περισσότερα αφού η Καρδίτσα είναι μία μεγάλη πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια των Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ, Γιάννη Ρόβα για τις ενέργειες τους όσον αφορά έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους φορείς έχουν περιθώρια στήριξης. Ήρθα για να μείνω, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει φέτος. Ο πρωταθλητισμός είναι στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός. Η ομάδα θα είναι εδώ και την επόμενη ημέρα».

Ο Αμανατίδης δήλωσε:

«Για όσους με ξέρουν θα θυμούνται ότι μετά την αποχώρηση μου μετά την πρώτη θητεία στους κιτρινόμαυρους, από την οποία είχα τις καλύτερες εντυπώσεις, τόνισα ότι όταν επιστρέψω θα είναι για να πρωταγωνιστήσω. Θέλω λοιπόν να τηρήσω την υπόσχεση μου αφού ο πρωταθλητισμός πάντα αποτελούσε βασικό στόχο στην καριέρα μου. Σε ένα τοπίο καθόλου σταθερό, αυτό της Super League 2 ο οργανισμός που λέγεται ΑΣΑ κάθε ημέρα μεγαλώνει και κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια. Έγινε η επιλογή ενός πολύ καλού ρόστερ με Μ.Ο ηλικίας 26.5 και έντονο το τοπικό στοιχείο αφού 12 παίκτες είναι Καρδιτσιώτες και οι υπόλοιποι 15 ξένοι αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την δουλειά που γίνεται κάθε ημέρα στο γήπεδο».

Πηγή: karditsasport.gr

Last modified onΣάββατο, 16 Οκτώβριος 2021 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep