Συμφωνία Φυντάνη - Κούγια

Ο Ηλίας Φυντάνης επιστρέφει στην ΑΕΛ έπειτα από 3,5 χρόνια. Το «ευχαριστώ» των Φρατζέσκου, Κώτσιου.

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον προπονητή, Κώστα Φρατζέσκο και τον συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο η ΑΕΛ και ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας βρήκαν τον διάδοχο στην τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, οι Βυσσινί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος είχε καθοδηγήσει την ΑΕΛ τη σεζόν 2017-18 στη Super League (5-5-7). Ο 59χρονος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ασπρόπυργου.

Σε ό,τι αφορά στους αποχωρήσαντες, ο Φρατζέσκος με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε:

«Εύχομαι στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία να ανέβει εκεί που τις αξίζει να είναι, να γεμίσει το γήπεδο της με ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ευχαριστώ για την προσέγγιση και επιλογή μου από τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα ήθελα να προσφέρω τα καλύτερα σε αυτόν τον οργανωμένο σύλλογο, όπως και έκανα. Όλοι ξέρουν από τον κάθε παίκτη και κάθε Λαρισαίο φίλαθλο, ποιος είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και τους ευχαριστώ για την αποδοχή και την στήριξη που μου δείξανε».

Η δήλωση Κώτσιου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω και πάλι την ΑΕΛ μετά από χρόνια, όπως είχα κάνει και σαν ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Φρατζέσκο που με επέλεξε να είμαι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλο καράβι με πολλές ευθύνες. Ευχαριστώ για ότι έζησα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην άνοδο γιατί το αξίζει».

Last modified onΤετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.