Στη Γ' Εθνική η Δόξα Δράμας

Οι Μαυραετοί είχαν δηλώσει συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και γνωστοποίησαν την απόφασή τους στη Super League 2.

Τα εμπόδια για τη Δόξα Δράμας ήταν ανυπέρβλητα και η Γ' Εθνική μονόδρομος. Η Ερασιτεχνική είχε δηλώσει εδώ και ημέρες συμμετοχή στη Γ' Εθνική, πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρει μέρος την προσεχή σεζόν, όπως ενημέρωσε σχετικά και τη Super League 2.

Υπενθυμίζεται ότι Ασπρόπυργος και Καβάλα έχουν προθεσμία ως την Τρίτη (12/10) να βρουν λύση με το θέμα της ενίσχυσης, αλλά η ΕΠΟ δεν πρόκειται να δώσει παράταση. Σε ό,τι αφορά στη Ζάκυνθο, αναμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου μετά την εκδίκαση του αιτήματος αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ τη Δευτέρα (11/10).

Σημειώνεται ότι η κλήρωση της Γ' Εθνικής πήγε κι άλλο πίσω. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, θα γίνει την Παρασκευή (15/10) και όχι την Τρίτη (12/10).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 αναβάλλεται για την Παρασκευή 15/10 στις 11:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων και θα μεταδοθεί μέσω live streaming».

Last modified onΔευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep