«Μήνυση σε Ντα Κάμπο, Σάντσες»

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για το ρεπορτάζ της εκδίκασης της προσφυγής του Ερνάν Ντα Κάμπο.

Με αφορμή τον ισχυρισμό του Ερνάν Ντα Κάμπο σχετικά με πλαστογράφηση της υπογραφής του (η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε το πρωτότυπο), ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με τον ισχυρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ερνάν Ντα Κάμπο, ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του και δεν υπέγραψε δήλωση εξόφλησης στο ΚΕΠ, τονίζει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας προσκομίσαμε επίσημο έγγραφο θεωρημένο από το ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ. Πότε δεν θα καταθέταμε κάποιο έγγραφο, αν δεν ήταν γνήσιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει μήνυση κατά του Ερνάν Ντα Κάμπο και που πρώην ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες για ψευδή κατάθεση.

ΥΓ. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν, δεν θα καταφέρουν να μας κλονίσουν. Συνεχίζουμε δυνατοί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά».

Σημειώνεται, πάντως, ότι στην εκδίκαση δεν εμφανίστηκε, ούτε απόδειξη, ούτε καταθετήριο σε τράπεζα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος υποστήριξε ότι: «του δώσαμε τα χρήματα στο χέρι».

Last modified onΤρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep