Logo
Print this page

Ισχυρισμός πλαστογραφίας από τον Ντα Κάμπο

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αρνείται ότι υπέγραψε βεβαίωση εξόφλησης στον Ολυμπιακό Βόλου.

Επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση της προσφυγής του Ερνάν Ντα Κάμπο κατά του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα (13/09) στην ΠΕΕΟΔ. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος τον Φεβρουάριο δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας, αμφισβήτησε ότι υπέγραψε δήλωση εξόφλησης στο ΚΕΠ Λάρισας και ισχυρίστηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πλαστογράφησαν την υπογραφή του.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, παραστάθηκε στη διαδικασία μετά του προέδρου, Σωτήρη Μαυρονάσιου. Επεσήμανε ότι στις 2/2 ο Ντα Κάμπο μετέβη στη Λάρισα για να συμφωνήσει για τον δανεισμό του, υπέγραψε βεβαίωση εξόφλησης και την παρέδωσε στον Ολυμπιακό Βόλου αφού προηγουμένως πληρώθηκε. Μάλιστα, το σχετικό έγγραφο το είχε προσκομίσει προ 20ημέρου στον δικηγόρο του Αργεντινού εν όψει της εκδίκασης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καλούδης υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνείται ότι η υπογραφή είναι δική του και ο Λίβας απάντησε: «Δεν θα το δίναμε, αν δεν ήταν γνήσιο». Το ίδιο κατέθεσε και ο συμπατριώτης του Ντα Κάμπο, Σαλβαδόρ Σάντσες (σ.σ. ποδοσφαιριστής του Ιωνικού). «Γνωρίζω ότι ποτέ δεν υπέγραψε. Δεν είναι τα δικά του γράμματα στη δήλωση εξόφλησης».

Ο Ντα Κάμπο ισχυρίστηκε ότι μετέβη στη Λάρισα μετά τις 5 Φεβρουαρίου και ότι ποτέ δεν πήγε σε ΚΕΠ για να υπογράψει. «Ήθελα να φύγω γιατί είχα πάρει 900+900 ευρώ και πρέπει να ζήσω», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Όποτε τους έλεγα για τα οφειλόμενα, μου απαντούσαν ότι θα το τακτοποιήσουν».

Έκπληκτος από τους ισχυρισμούς του Ντα Κάμπο δήλωσε ο Μαυρονάσιος σε μία εκδίκαση που ξεπέρασε τη μία ώρα και είχε αρκετές στιγμές έντασης. Μάλιστα, όταν ο Λίβας διαμαρτυρήθηκε για τις ερωτήσεις του μέλους της Επιτροπής, Κατερίνας Μπαλατσού, ο πρόεδρος Νίκος Δαύρος ξέσπασε και φώναζε: «Εγώ δεν είμαι εδώ για την καρέκλα. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπεριφορά. Θα με αναγκάσετε να παραιτηθώ».

Ο Καλούδης ακολούθως υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει ζητήσει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικού αδικήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται έξαλλοι και να τονίζουν ότι δεν θα προσκόμιζαν ποτέ πλαστό έγγραφο.

* Αναλυτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και η εφημερίδα «Live Sport».

Last modified onΤρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 14:10
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr