Logo
Print this page

«Η ομάδα δεν είναι μαγαζάκι τους»

Η Θεοπούλα Μπεναβίδου περιμένει απάντηση από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και έκανε λόγο για μπερδεμένη κατάσταση στα οικονομικά.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «dramasport.gr» παραχώρησε η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου, προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε για να πάρει μετοχές της Δόξας Δράμας. Ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση, έκανε λόγο για μπερδεμένη κατάσταση στα οικονομικά και ρώτησε τι επαγγέλλονται στην ΠΑΕ πλην μίας, δύο εξαιρέσεων.

Μεταξύ άλλων η Μπεναβίδου ανέφερε ότι: «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κινηματρογραφική ταινία», ενώ τόνισε πως δεν φοβάται, ούτε θα δεχτεί απειλές, γιατί «η ομάδα δεν είναι μαγαζάκι τους». Μάλιστα, σημείωσε ότι το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα ήθελε το καλό της ΠΑΕ και τη συνεχάρη. Αναλυτικά:

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών:

«Προχωράμε. Έχουμε μαζέψει ό,τι χαρτί χρειάζεται για τον φάκελο στην ΕΕΑ. Κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Περιμένουμε να μας δεχτεί η επιτροπή για να προχωρήσουμε με τις μετοχές».

Έχει γίνει από την πλευρά σας κάποιος οικονομικός απολογισμός;

«Τα οικονομικά της Δόξας Δράμας είναι λίγο μπερδεμένη κατάσταση. Από ό,τι έχω μάθει έχει σταλεί και ένα εξώδικο για τον απολογισμό. Ακόμα αυτό είναι λίγο μπερδεμένο, δυστυχώς».

Έχουμε ακούσει αρκετή λασπολογία προς το πρόσωπό σας...

«Δεν ασχολούμαι με τους λασπολόγους της Δράμας. Το ποινικό μου μητρώο είναι πεντακάθαρο και μπορείτε να το δείτε κι εσείς. Εγώ στη Δόξα Δράμας μόνο θα προσφέρω. Δεν μπαίνω για να πάρω κάτι, αντίθετα με αυτούς που παίρνουν.

Ας μας πει ο κύριος Χατζηλαζαρίδης με την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ποια η σχέση του με την ΠΑΕ και τι συναλλαγές και για ποιο λόγο έχει; Καθαρά και ξάστερα. Να μας πει ποια αυτοκίνητα νοίκιασε στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας; Και αντίστοιχα τι λεφτά έχει πάρει, γιατί κανείς δεν ξέρει. Ας μας πουν άλλοι λασπολόγοι αυτά τα άτομα που είναι στην ΠΑΕ πλην ενός, δύο εξαιρέσεων, τι επαγγέλλονται και πώς ζουν; Αυτό το ερώτημα το έχω κάνει και πριν μία εβδομάδα, αλλά δεν απάντησε κανείς.

Επίσης δεν βγήκε να απαντήσει καμία ΠΑΕ επίσημα για το ενδιαφέρον μου. Δεν έχω καμία απάντηση μετά από 10 ημέρες. Μόνο λάσπη έχω πάρει. Λένε και διαδίδουν ότι η δουλειά χάλασε. Ρωτάω ανοικτά, ποια δουλειά χάλασε και με ποιους; Δεν φοβάμαι κανέναν. Νταβατζήδες δεν είχα, δεν έχω και ούτε θα έχω στη ζωή μου».

Για το κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό της από φιλάθλους:

«Είμαι ανοικτή σε όλο τον απλό κόσμο, τον απλό φίλαθλο. Η Δόξα Δράμας είναι μια ιστορική ομάδα, έχει φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο οι 50 παρατρεχάμενοι που είναι για να φάνε την πίτα και οι άλλοι που είναι απ' έξω και θέλουν να μπουν στην πίτα. Τη Δράμα την έχουν δει σαν ένα μαγαζί γωνία όλοι. Εγώ δεν έχω ανάγκη από μαγαζί γωνία. Θα μπω μόνο για να δώσω, όχι για να πάρω».

Αν αποκτήσετε τις μετοχές, έχετε στόχο να αξιοποιηθούν τα ταλέντα;

«Ένας από τους λόγους που θέλω να ασχοληθώ είναι αυτός, γιατί η περιοχή μας και γενικά η Μακεδονία βγάζει πολλά ταλέντα τα οποία μένουν ανεκμετάλλευτα για πολλούς λόγους. Να κόβεις τα όνειρα από τα παιδιά είναι πολύ κρίμα».

Ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσετε και τι να περιμένουν οι φίλαθλοι;

«Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Ό,τι είναι το κάνουμε. Θέλουμε μια Δόξα με ωραίο μέλλον. Είμαι σε συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην ΠΑΕ. Περιμένουμε να πάρουμε την έγκριση της επιτροπής. Δεν καθυστερούμε».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Πριν λίγες ημέρες ο κύριος Κούγιας έκανε μια καταγγελία. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε. Για μένα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει καθαρό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε από τον κύριο Αυγενάκη την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Είναι μόνο στα λόγια. Σε πράξεις απέχουμε πολλά χιλιόμετρα. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κινηματρογραφική ταινία».

Και συμπλήρωσε:

«Θέλω μια επίσημη απάντηση από την ΠΑΕ. Αν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που έθεσα. Τι επαγγέλλονται... Οι παρατρεχάμενοι πετάνε μόνο λάσπη. Εγώ θα κινηθώ νομικά απέναντί τους. Δεν δέχομαι λάσπη από τέτοιους ανθρώπους. Μπορώ να τους αντιμετωπίσω. Δεν τους φοβάμαι, ούτε δέχομαι απειλές και η ομάδα δεν είναι μαγαζάκι τους. Είναι μαγαζί όλου του δραμινού φιλάθλου και όχι μόνο μιας παρέας που έχουν ξεφτιλίσει την ΠΑΕ.

Για ποια διαχείριση μιλάμε; Για κάποια αυτοκίνητα νοικιασμένα; Για λεφτά του κρεοπώλη που τα πήραν άλλοι και τα χρεώνουν στην ΠΑΕ; Προχθές πήραν λεφτά. Γιατί δεν βγαίνει να πει κανείς πού πάνε αυτά και πώς πάνε; Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο προς την κυρία Μαρούπα για το θάρρος της. Εμείς οι γυναίκες φαίνεται ότι έχουμε πιο πολύ θάρρος από κάτι άνδρες. Ήθελε το καλό της ΠΑΕ, αυτό έχω καταλάβει».

Απόδοση: FL News

Media

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 11:46
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr