Πολέτο: «Φαβορί ανόδου και το ξέρουμε»

Ο Λούκας Πολέτο μιλάει στο Football League News για το γκολ που πέτυχε και χάρισε στο Λεβαδειακό την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Εργοτέλη.

O Λεβαδειακός έφυγε με το τρίποντο από το Παγκρήτιο επικρατώντας (0-1) του Εργοτέλη με τον Λούκας Πολέτο να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) στο Ηράκλειο.

O 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ μίλησε στο Football League News για το τέρμα της νίκης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να έχει η ομάδα της Βοιωτίας την τρέχουσα σεζόν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το γκολ μας έδωσε τη νίκη. Αν και είμαστε νωρίς, ο μόνος δρόμος για πετύχουμε το μοναδικό στόχο μας που είναι η άνοδος, είναι αυτός. Δεν θέλουμε απλά να ανέβουμε, αλλά να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. 

Ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί. Δεν αγχωνόμαστε, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, στον προπονητή. Στη δουλειά μας. Δουλεύουμε κάθε παιχνίδι γι' αυτό.

Το πρωτάθλημα άρχισε λόγω της πανδημίας, περιμέναμε πώς και πώς γι' αυτό. Και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Όλο αυτό το διάστημα δουλεύαμε σκληρά. Δεν μας αγχώνει το βαρύ καλεντάρι και το Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε". 

 

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep