Ο Ανδρέας Τσίπρας στο FL News
- Written by Konstantinopoulos
- Published in Πρωταγωνιστές
- 0 comments
Στα πλαίσια του «Case Study: Η Καλλιθέα του Τάκη Γκώνια» ο Ανδρέας Τσίπρας μίλησε στο Footballleaguenews, για να μας μεταφέρει τη δική του εμπειρία από εκείνο το εγχείρημα.
Ο Τάκης Γκώνιας βρέθηκε για οκτώ αναμετρήσεις στον πάγκο της Καλλιθέας και ο Ανδρέας Τσίπρας αγωνίστηκε σε όλες. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για εκείνο το πρόζεκτ όσο και για τον τότε προπονητή του.
«Όλες οι ομάδες μας έδιναν συγχαρητήρια»
Στάθηκε αρκετά στα χαρακτηριστικά που αναλύσαμε στο Case Study, όμως μας έδειξε πως έβλεπαν εκείνη την ομάδα οι ποδοσφαιριστές.
«Ήταν μια νεανική ομάδα, όπου πολλά παιδιά δεν είχαν ξαναπαίξει στη Β' Εθνική, κι όμως μπορέσαμε και χτίσαμε ένα καταπληκτικό σύνολο. Όλοι οι αντίπαλοι μας έδιναν συγχαρητήρια.
Η τακτική προσέγγιση ήταν πολύ διαφορετική απ' ότι δουλεύουμε σε άλλες ομάδες με τους εκάστοτε προπονητές. Πρέσινγκ σε συγκεκριμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου, build up το οποίο κανείς στην αρχή δεν πίστευε πως θα βγει, ούτε καν εμείς οι ίδιοι.»
«Ο Τάκης Γκώνιας είναι ξεχωριστός προπονητής»
Ο Ανδρέας Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη μνέια στον Τάκη Γκώνια, αναφέροντας:
«Αυτή η ομάδα δεν είχε κάτι ξεχωριστό, απλά είχε ξεχωριστό προπονητή, που μπόρεσε να πάρει από εμάς τον καλύτερο μας εαυτό.
Ο Τάκης Γκώνιας είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, που δουλεύει πάρα πολύ στη λεπτομέρεια και σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία που έχει κάνει ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχει εκπαιδεύσει.
Φυσικά, μένει και το τρομερό κλίμα που είχαμε ως ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και με το σταφ. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσα χρόνια έχουμε ακόμα επαφές.»
Σύντομα στο FL News και ο αρχηγός εκείνης της ομάδας, Πέτρος Λεβέντης.