«Έκανε μπουρδ... την Καλαμάτα»

Απίστευτες ατάκες του Ίλτσο Γκεοργκιόσκι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η μεσσηνιακή ομάδα.

Για συνθήκες που δεν έχει συναντήσει ξανά μίλησε ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι. Ο πρώην πλέον προπονητής της Καλαμάτας μίλησε σε εκπροσώπους ΜΜΕ και δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί... ερασιτεχνικά και ότι ο πρόεδρος φοβάται δημοσιογράφο και τον αφήνει να κάνει την ομάδα «μπουρδ...»!

Μεταξύ άλλων ο Γκεοργκιόσκι ανέφερε:

- «Νόμιζα ότι υπήρχε πλάνο. Στην οργάνωση φαίνεται να είναι ερασιτέχνες. Πάμε στην Κρήτη απευθείας 15 ώρες ταξίδι για τον αγώνα. Μόνο σε δύο ματς, πήγαμε μια μέρα πριν. Το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση στα Παλιάμπελα είναι καταστροφή. Δύο μήνες τώρα, δουλεύουμε χωρίς να έχουμε το πρόγραμμα ανάλυσης. Είναι σαν να οδηγεί κάποιος και να έχει κλειστά τα μάτια. Είμαστε 2,5 μήνες χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων . Οταν υπέγραψα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, μετά από δύο μήνες, μου είπαν να υπογράψω πάλι, γιατί είχαν κάνει λάθος!».

- «Διάβασα ότι φεύγω, πριν το ανακοινώσει η ΠΑΕ. Κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο, όπως συμβαίνει σε μια οργανωμένη ομάδα. Ηταν απογοητευτικός ο τρόπος».

Υποστήριξε ακόμα ότι η διοίκηση του είχε ζητήσει να μη χρησιμοποιεί τον Μπακαγιόκο, γιατί προφανώς δεν ανανέωνε και διαπίστωσε ότι από την ώρα που έφυγε αυτός υπολογίζεται κανονικά. Αποκάλυψε ακόμα ότι πριν το παιχνίδι με την Athens Kallithea του είπαν: «Μην βάλεις να παίξει τον Ασίγκμπα και μη ρωτάς το γιατί», ενώ επιβεβαίωσε ότι στο ίδιο παιχνίδι, παίκτης του ζήτησε να μην αγωνιστεί. Ακόμα τόνισε ότι: «Είχα τρεις ήττες από Κηφισιά, Αιγάλεω, Καλλιθέα. Μόνο η τελευταία ήταν δική μου ήττα. Για τις άλλες πρέπει να το ψάξουμε...»!

- «Πρώτη φορά βλέπω μια ομάδα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Όλοι μιλούν στον πρόεδρο κι ο καθένας του λέει αυτό που θέλει, άτομα που δεν πρέπει να τα πιστεύει, καθώς του δίνουν λάθος πληροφορίες, του δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας δημοσιογράφος έχει τόση επιρροή σε μια ομάδα. Ναι ο Σωτήρης… τον αφήνουν να το κάνει «μπ…ρδέλο» και νομίζω ότι ο πρόεδρος τον φοβάται».

- «Δεν ξέρεις ποιος φέρνει παίκτες εδώ. Οταν ήρθα, κανείς δεν με ενημέρωσε ότι ήρθαν οι Πανουργιας και Μπουλάρι. Κανονικά πρέπει να ρωτούν τον προπονητή, αν χρειάζεται παίκτες. Έχουν πάρει πέντε εννιάρια και κανέναν ακραίο. Σαν για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι να έχει 5 Χάαλαντ και να μην έχει Ντε Μπρόινε. Δεν έχει ισορροπία σαν ομάδα. Και ο Μουρίνιο να έρθει, δεν μπορεί να κάνει ομάδα».

- «Αν συνεχίσουν έτσι, όποιος προπονητής και παίκτης να έρθει, δεν νομίζω η ομάδα να πάει πάνω από την τέταρτη θέση. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας, δεν μπορούν να πάνε παραπάνω».

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2023 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep