«Ό,τι χειρότερο στην Ευρώπη»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα... «άδειασε» τη διοίκηση του Θεσπρωτού σχετικά με την απουσία του από τον πάγκο με τη Νίκη Βόλου και έκανε λόγο για αίσχος στη Super League 2.

Ό,τι χειρότερο στην Ευρώπη χαρακτήρισε τη Super League 2 ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο τεχνικός του Θεσπρωτού μετά τον αγώνα με τη Βέροια έκανε λόγο για αίσχος και διέψευσε τη διοίκηση της ομάδας του σχετικά με την απουσία του από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Η ΠΑΕ υποστήριζε ότι έλειψε καθαρά για λόγους υγείας, αλλά εκείνος αποκάλυψε πως: «Ήρθαν κάποιοι τυχοδιώκτες να πάρουν την ομάδα, γι' αυτό δεν πήγα, γιατί το ψιλιάστηκα!».

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι δύσκολο να συνέλθουν τα παιδιά όταν βρίσκονται σε μία τέτοια θέση. Σ' αυτή τη δύσκολη θέση μας έφεραν οι άνθρωποι που ελέγχουν το ποδόσφαιρο, που δεν πληρώνουν. Δεν σκέφτονται ότι αυτά τα παιδιά πεινάνε. Έρχεται Πάσχα και δεν μπορούν να πληρωθούν, γιατί η συμφωνία δεν τηρήθηκε.

Θέλω να ρωτήσω αυτούς που έκαναν αυτό το αίσχος τα δύο τελευταία χρόνια. Ζήτησαν να φύγει ο πρόεδρος της λίγκας. Έφυγε, έγιναν εκλογές και είναι το ίδιο και χειρότερο. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και είναι κρίμα. Το 2023 έχω την εντύπωση ότι είναι η χειρότερη λίγκα σε σκεπτικό σε όλη την Ευρώπη.

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Πριν τον Δεκέμβριο έφυγαν 17 ποδοσφαιριστές, γιατί δεν πληρώνονταν. Θα δώσουμε τη μάχη μας. Η ζωή δεν τελειώνει στον Θεσπρωτό. Αν έχουν βλέψεις μπορούν να πάνε σε άλλα σωματεία ή να μείνουν μαζί μας στην 3η κατηγορία, αν πάμε. Έτσι είναι η ζωή. Υπάρχουν άλλα πράγματα, πολύ πιο δύσκολα που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Υποβιβάστηκαν πολύ μεγάλες ομάδες. Εδώ είναι δύσκολα, γιατί... Ας το αφήσω εδώ, γιατί θα μπω σε άλλο μονοπάτι και δεν το θέλω. Είμαι 43 χρόνια εδώ. Όποιοι ακούν, η Πολιτεία που είναι σε σφάλμα απέναντί μας. Παρακαλώ πολύ, κοιτάξτε αυτά τα παιδιά που υποφέρουν. Πιστεύαμε ότι με την αλλαγή του κυρίου Λεουτσάκου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι τα ίδια και χειρότερα.

Θα δώσουμε τη μάχη να γυρίσουμε του χρόνου πιο δυνατοί και πιο σοφοί. Είμαι υπερήφανος γιατί είμαστε καθαροί. Ήρθαν κάποιοι τυχοδιώκτες να πάρουν την ομάδα πριν το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Γι' αυτό δεν πήγα, γιατί το... ψιλιάστηκα. Απέτυχαν. Αυτοί πρέπει να φύγουν από τον δικό μας τον χώρο».

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2023 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep