«Ένα επίπεδο πάνω ο Πανσερραϊκός»

Ο Τάσος Αυλωνίτης υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πρέπει ν' αλλάξουν όλο το ρόστερ, εάν αλλάξουν κατηγορία.

Την άποψη ότι ο Πανσερραϊκός είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες σε θέματα οργάνωσης εξέφρασε ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη και τόνισε πως, εάν εξασφαλιστεί η άνοδος, δεν πρέπει το ρόστερ να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για τη νίκη του Πανσερραϊκού και το γκολ που πέτυχε:

«Μια πολύ σημαντική νίκη που ήταν πιο δύσκολη από ό,τι φάνηκε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως θα θέλαμε γιατί παίζαμε και στην έδρα μας, όμως τα παιχνίδια αυτά είναι κομβικά και όταν τα κερδίζεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ευτύχησα κι εγώ να σκοράρω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ψυχολογία μου. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στη γυναίκα μου και στο Θεό γιατί περιμένουμε ένα δεύτερο παιδάκι. Όσο εμείς κερδίζουμε δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να έχουμε μαξιλαράκι ασφαλείας από τους συνδιεκδικητές που βρίσκονται από κάτω μας».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από το πέρασμα του από τα πρωταθλήματα Αυστρίας, Ιταλίας και Κύπρου:

«Είχα ένα διάστημα αποχής αρκετά μεγάλο. Η ομάδα, ο προπονητής και το τεχνικό staff μου έδωσαν χρόνο να προσαρμοστώ και σιγά σιγά κερδίζω χρόνο συμμετοχής. Όπως λένε βάζω λεπτά στο «ντεπόζιτο» και θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να πάμε μαζί όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την ποιότητα του ρόστερ:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί η ομάδα, εφόσον πρώτα ο Θεός ανέβουμε κατηγορία, έχει παίκτες να στηριχτεί τη νέα χρονιά. Δεν χρειάζεται να πάμε σε «τρελές» μεταγραφές και να αλλάξουμε όλο το ρόστερ. Είναι πολύ σωστό το πλάνο της ομάδας να «χτίσει» γερές βάσεις για του χρόνου. Έχουμε ποιότητα, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στον αγωνιστικό χώρο και στα στατιστικά, και με χαμηλά το κεφάλι να συνεχίσουμε τον ίδιο δρόμο».

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον Πανσερραϊκό:

«Πιστέψτε με, επειδή ξεκίνησα από τη Β' Εθνική, ο Πανσερραϊκός είναι ένα επίπεδο πάνω από θέμα οργάνωσης, από τις υπόλοιπες ομάδες και πολύ σωστά πράττει εφόσον θέλει να πρωταγωνιστήσει και να είναι του χρόνου έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ. Όσο πιο έτοιμος είσαι τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να είσαι ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για τους παίκτες από τη Χαλκίδα που αγαπιούνται από τους Σερραίους φιλάθλους όπως ο Κώστας Καλλιμάνης:

«Το γνωρίζω. Ο Κώστας είναι και φίλος μου και ξέρω ότι ήταν «σημαία» της ομάδας. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ από τον κόσμο του Πανσερραϊκού».

Αν θέλει να ζήσει αυτά που έζησε στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού:

«Βεβαίως, γιατί όχι; Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που ανήκει στη Σούπερ Λιγκ, ο κόσμος, η ιστορία του. Είναι πολλά χρόνια μακριά από τη Σούπερ Λιγκ και φέτος είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς να πρωταγωνιστήσουμε και να επιστρέψουμε στα μεγάλα σαλόνια».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Με νίκη σίγουρα εμείς κάνουμε τεράστιο βήμα για την άνοδο όμως θα το κοιτάξουμε ξεχωριστά όπως κάνουμε το κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε ο εαυτό μας και αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του παιχνιδιού».

Πηγή: ertnews.gr

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2023 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep