«Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο»

Ο Νίκος Μπαδήμας αναφέρθηκε στη χρονιά του Εργοτέλη και στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια.

Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούσαν στον Εργοτέλη από την αρχή της χρονιάς η πορεία του στο πρωτάθλημα ήταν αξιοπρεπής. Αυτό υποστήριξε ο πρώην προπονητής των Κιτρινόμαυρων, Νίκος Μπαδήμας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2. Μάλιστα, δήλωσε ότι προβλήματα υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια, αλλά από τον Φεβρουάριο και έπειτα η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Αναλυτικά:

Αν ήταν ξαφνική η λύση της συνεργασίας με τον Εργοτέλη:

«Όχι, δεν πιστεύω πως ήταν ξαφνική, ήταν μια φυσιολογική ροή των πραγμάτων καθώς είχε προηγηθεί μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά για όλους μας που ωστόσο πιστεύω πως είχε ένα αίσιο τέλος».

Αν η αποχώρησή του έχει να κάνει με την επόμενη χρονιά:

«Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις θα πάρουν λίγο χρόνο. Ο Εργοτέλης έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Νομίζω πως ο άνθρωπος που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του θα συνεχίσει. Πιστεύω πως θα χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να καταλήξουμε κάπου και αυτό είναι κάτι που δεν το ήθελε καμία από τις δύο πλευρές».

Για τη φετινή σεζόν:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά που δεν οφείλεται μόνο στο ιδιοκτησιακό. Πιστεύω πως σωστό είναι να κρίνουμε μια διοίκηση στο σύνολο της θητείας της. Μετά από πέντε χρόνια είχε μια πετυχημένη παρουσία και θα ήταν άδικο να την κρίνουμε από μια σεζόν που είχε τις δυσκολίες της όχι μόνο για τον Εργοτέλη αλλά για πολλές ομάδες. Θεωρώ πως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Εργοτέλης έκανε μια αξιοπρεπή πορεία. Ήταν δύσκολο να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που πέτυχε.

Από τον Ιανουάριο και μετά μας έλειψαν οκτώ παίκτες και σε κάποιες περιόδους ακόμα ένας με δύο. Καταλαβαίνετε πως άλλαζε το 50% του ρόστερ του Εργοτέλη. Η διαχείριση ήταν πολύ δύσκολη και τελείωσε με αξιοπρέπεια. Δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος. Μέχρι ένα σημείο η ομάδα έπαιζε θελκτικό ποδόσφαιρο που άρεσε να την βλέπουν στην τηλεόραση. Οι δυσκολίες ήταν εξ'αρχής μεγάλες».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Εργοτέλης:

«Κοιτάξτε, τα προβλήματα βγήκαν προς τα έξω από τον Φλεβάρη και έπειτα όταν και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Προβλήματα είχαμε από την αρχή. Όλοι κάναμε την προσπάθειά μας μέχρι τον Φλεβάρη και βάζαμε πλάτη. Ήταν δύσκολη η κατάσταση για τα ίδια τα παιδιά. Υπήρχαν δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς και η κατάσταση εντός της ομάδας δεν ήταν καλή στο οικονομικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης έπαιξε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και από τους πρωτοπόρους ηττηθήκαμε δύο φορές μόνο από την Καλλιθέα».

Αν έφυγε ως φίλος από τον Εργοτέλη:

«Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τους ανθρώπους της ομάδας. Πήρα και έδωσα πράγματα από τον Εργοτέλη και ποιος ξέρει, μπορεί να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον. Αυτό που κρατάω είναι το δέσιμο με τους παίκτες, οι δυσκολίες σε δένουν περισσότερο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος και πάλεψαν».

Πηγή: athleticradio.gr

Last modified onΤετάρτη, 25 Μάιος 2022 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep