«Το πιο στημένο πρωτάθλημα η SL2»

Ο Άκης Ζήκος αναφέρθηκε στη μη καταβολή δεδουλευμένων στους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

Για ξεδιάντροπους εργοδότες, φορείς, πολιτικούς, ΠΣΑΠΠ και δικαιοσύνη έκανε λόγο ο Άκης Ζήκος. Ο βετεράνος διεθνής με ανάρτησή του στάθηκε στην οικονομική ασυνέπεια που υπάρχει στη Super League 2 και ανέφερε:

«Το Πάσχα των ορθοδόξων! Αντίστοιχα τα Χριστούγεννα! Για τους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, σημαίνει και δώρο στο μηνιάτικο κάθε εργαζομένου. Είναι λέει ποινικό αδίκημα η μη καταβολή του. Ενώ η μη καταβολή μισθοδοσίας, δεν είναι. Για τη μη καταβολή δώρου και μισθοδοσίας ποια είναι η ποινή δηλαδή; Ακόμα δε τη γνωρίζει κανείς, γι αυτό και δεν υπάρχει. Στη superleague2 (ανάθεμα στον τίτλο) εκτός του ότι έχουν «στήσει» εξ αρχής τη μισθοδοσία, «στημένο» έχουν και το δώρο Πάσχα!

Επαγγελματική κατηγορία, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές στη πλειονότητά τους. Ταυτόχρονα, αν ο μπαμπάς δεν έχει χρήματα να υποστηρίξει την κατηγορία της superleague2, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δηλώνουν και σερβιτόροι και οικοδόμοι και πωλητές… κλπ κλπ επαγγελματίες υπο«στηριχτες» του πώς «στήνω» για να στηρίξω το επάγγελμά μου. Ξεδιάντροποι, εργοδότες, ξεδιάντροποι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεδιάντροποι πολιτικοί, ξεδιάντροπο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ξεδιάντροπη δικαιοσύνη, υποκριτική ελληνική κοινωνία. Το πιο στημένο, χωρίς εισαγωγικά, επαγγελματικό πρωτάθλημα στο κόσμο είναι αυτό της ελληνικής superleague2. Ή πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να σας στήνουν, ή πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να μη σας στήνουν, ή άντε και στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

Αφήστε το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές στην ησυχία τους. Οι πολιτικοί και οι παράγοντες της superleague2 δεν έχουν καμμία διαφορά. Μια ζωή στημένοι ήτανε, μόνο που τώρα έχουν και εκ των προτέρων τα ποσοστά τους στο στοίχημα».

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2023 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep