Παρών στη Ριζούπολη ο Μπένετ

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ ήταν παρών στο παιχνίδι Κηφισιά - ΟΦ Ιεράπετρας όπου η τυπικά γηπεδούχος επικράτησε με γκολ οφσάιντ.

Όλη η Ελλάδα διαπίστωσε μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης το Σάββατο (10/12) το γκολ - οφσάιντ με το οποίο η Κηφισιά έκαμψε την αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας στις καθυστερήσεις. Ο Μαζουλουξής σκόραρε από αντικανονική θέση, ο βοηθός Πριόνας (Εύβοιας) δεν σήκωσε τη σημαία και διαιτητής Πουλόπουλος έδειξε σέντρα...

Οι φωνές των Κρητικών απόλυτα δικαιολογημένες, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τα διαιτητικά σφάλματα παρακολούθησε από το γήπεδο της Ριζούπολης ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Ο Άγγλος ήταν στις εξέδρες μαζί με τον επικεφαλής της εκπαίδευσης, Σταύρο Μάνταλο και θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, αφού οι φωνές για τη διαιτησία έχουν γίνει πλέον συνήθειο στη Super League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπένετ θα παρακολουθήσει την Κυριακή (11/12) το παιχνίδι Παναχαϊκή - Αιγάλεω και τη Δευτέρα (12/12) μαζί με την Ελένη Λαμπαδαρίου το ματς ΑΕΚ Β - Προοδευτική. Τη Δευτέρα (12/12) ο Ζοάο Κάπελα (VAR μάνατζερ) θα είναι στο Ολυμπιακός Β - ΠΑΟ Ρουφ.

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2022 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep