Expressen: «Μιλάει με Έρικσον ο Πιερικός»!

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Οι Σουηδοί στέλνουν στην ομάδα της Κατερίνης τον Σβεν Γκόραν Έρικσον!

«Βόμβα» για τον πάγκο του ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Πιερικός σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα «expressen.se» και τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Κριστόφερσον. Όπως αναφέρεται, η ομάδα της Κατερίνης έχει πρώτο στη λίστα της τον 73χρονο προπονητή Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Ο Έρικσον μετά την Εθνική ομάδα των Φιλιππίνων τη σεζόν 2018-19 δεν έχει εργαστεί κάπου και η «expressen.se» υποστηρίζει:

«Ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη με τον 73χρονο προπονητή.

Ο σύλλογος επενδύει σε μεγάλο βαθμό σε χορηγούς για την επόμενη σεζόν και ο 73χρονος είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι ανοικτός να αναλάβει, εάν οι συνθήκες είναι σωστές. Το όλο θέμα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η SportExpressen ήρθε σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις πληροφορίες».

Στην πολυετή καριέρα του έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, το Μεξικό, την Ακτή Ελεφαντοστού και τις Μπενφίκα, Γκέτεμποργκ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Λέστερ, αλλά και στην Κίνα με τις Γκουανγκζού, Σανγκάη, Σένζεν.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep