Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθάρισε» με Ότα

Ο Τύρναβος πήρε διπλό (1-0) στις Σέρρες και παρέμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητος.

Η θεσσαλική ομάδα συνεχίζει να αγνοεί την ήττα για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς έφυγε με το τρίποντο και από τις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Νίκησε 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Όττα στο 42’ και κράτησε την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ο Τύρναβος εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας του Εθνικού Σερρών και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 42’. Ο Χατζηδημητρίου έδωσε κατά λάθος πάσα στον Ότα, ο οποίος με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Ο Εθνικός Σερρών επιχείρησε να φέρει το ματς στα ίσα. Απείλησε με τον Μαρίνου στο 49’, 53’ και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 86’, όταν ο Ναστέφσκι εκτέλεσε το φάολυ, όμως ο Πρίφτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Σε γενικές γραμμές, ο Τύρναβος αμύνθηκε καλά, πίεσε ψηλά και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αντίκρισε ο Κυριάκος στο 90+5’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος (66' Κοντσίδης), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (66' Ναστέφσκι), Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Ελευθεριάδης (46' Κρεββατάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ποκόνγκ (76' Γεωργίου), Ότα (67' Αλεξίου), Κυριάκος, Παπασάββας (58' Μιλουτίνοβιτς), Χαλούλος, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep