Η φιέστα του Πανσερραϊκού (pics+vid)

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β και ακολούθως γιόρτασε την επιστροφή στη Super League έπειτα από 12 χρόνια.

Διπλή γιορτή για τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (31/05). Τα Λιοντάρια έκλεισαν 59 χρόνια ζωής και παράλληλα γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς τους την επιστροφή στη Super League έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Οι φίλοι της ομάδας των Σερρών δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και στο 59' του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β αποθέωσαν τον αρχηγό, Τάσο Παπάζογλου που έγινε αλλαγή για τελευταία φορά στην καριέρα του, αφού κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Το 0-0 πέρασε, φυσικά, σε δεύτερη μοίρα, αφού άπαντες περίμεναν τη γιορτή που ακολουθεί με την απονομή της κούπας του πρωταθλητή και τις βραβεύσεις.

Δερμιτζάκης: «Ό,τι γίνει για το καλό της ομάδας»

Αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του στον πάγκο ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε μετά το φινάλε: «Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα είναι η καλύτερη για όλους. Εγώ θέλω πολύ. Ό,τι γίνει, θα είναι για το καλό της ομάδας».

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων

Βραβεύτηκε (ήταν απών λόγω τραυματισμού) ο MVP του Α' ομίλου Ντένζελ Γιουμπιτάνα (ΠΟΤ Ηρακλής), ο Παύλος Δερμιτζάκης ως ο καλύτερος προπονητής και, μάλιστα, για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του. Ο Τάσος Χατζηδημητρίου που του παρέδωσε το βραβείο, ρωτήθηκε αν θα μείνει ο Δερμιτζάκης και είπε: «Αυτός θα καθορίσει την επόμενη μέρα. Εμείς πάντα θέλουμε να είναι εδώ».

Ο Παναγιώτης Κατσίκας (Πανσερραϊκός) πήρε από τον Παναγιώτη Κελεσίδη το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του Α' ομίλου, ενώ βραβεύτηκε και ο καλύτερος γκολκίπερ του Β' ομίλου, Δημήτρης Ταΐρης (Καλαμάτα).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τάσος Καζίας είπε μεταξύ άλλων: «Για το γήπεδο, θα προλάβουμε. Θα παλέψουμε όλοι μαζί. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Έχουμε τρεις δύσκολους μήνες μπροστά, αλλά υπάρχει ο κορμός και η δυναμική. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήρθε, άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας, οπότε προχωράμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνει ο Πανσερραϊκός. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου και σε όλο τον υπέροχο κόσμο που είναι δίπλα μας».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Πέτρος Μαρτσούκος είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια γιορτή. Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες. Έχουμε ξεκινήσει να δούμε τις προκηρύξεις, ώστε να γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να προσελκύσει χορηγούς. Στον δεύτερο όμιλο θα παιχτεί το πρωτάθλημα ως την τελευταία αγωνιστική».

Ακολούθως στήθηκε εξέδρα στο κέντρο του γηπέδου και παιδιά από τις ακαδημίες δημιούργησαν διάδρομο, προκειμένου να περάσουν από εκεί οι παλαίμαχοι των Λιονταριών. Η μασκότ του Πανσερραϊκού, ο Λεοντόκαρδος, έφερε την κούπα του πρωταθλητή και απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα η ΠΑΕ είχε φροντίσει και για την παρουσία τούρτας με αφορμή τα 59α γενέθλια.

Τελευταίος πήρε το μετάλλιό του ο Παπάζογλου τον οποίο αγκάλισαν Χατζηδημητρίου, Καζίας και, φυσικά, αυτός ήταν που σήκωσε στον αέρα την κούπα εν μέσω δεκάδων πυροτεχνημάτων. Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου από τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποθεωθούν από τους οπαδούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ Β 0-0
Δοκάρι: 90'+3' Σπυράκος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81' Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59' Αυλωνίτης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70' Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81' Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70' Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84' Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιαξής, Γρόσδης, Δαρέλας (65' Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77' Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (85' Πανίδης).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος (Λάρισας), Τσικλητάρη (Πιερίας)

Media

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2023 22:52

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep