Φιλική ισοπαλία στην Ευκαρπία

Σε τεστ τριών 45λέπτων ο Μακεδονικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανσερραϊκό.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσαν το Σάββατο (04/02) στην Ευκαρπία ο Μακεδονικός με τον Πανσερραϊκό. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια τρία 45λεπτα και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι αρχικά έχασαν ευκαιρίες με τους Κανίς, Μπαΐροβιτς, όμως στο 18' του δευτέρου 45λεπτου ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τσουκάνη έπειτα από ανατροπή του Σιατραβάνη. Λίγο αργότερα ήρθε το 2-0 με κεφαλιά του Χασάνογλου. Τα Λιοντάρια μείωσαν πέντε λεπτά μετά με τον Ανάκογλου και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Σαΐντ διαμόρφωσε το 2-2. Στις αρχές της τρίτης περιόδου ο Ζαννάκης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ τραυματίας (διάστρεμμα) αποχώρησε ο Κραγόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης, Γαρύφαλλος, Ζαφειράκης, Σιμόνι. Έπαιξαν και οι Γρηγοριάδης, Χασάνογλου, Μπάγκολα, Ουνγιαλίδης, Γουνόπουλος, Κοτταρίδης, Κουτεντάκης, Ντόια, Τσιλιγγίρης, Ζαννάκης, Σαραντίδης, Γιαννούσης, Κραγιόπουλος, Λιούμης, Χερίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Κατσαντώνης, Κανίς, Στίνα, Μπαΐροβιτς. Έπαιξαν και οι: Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Σιόντης, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Ανάκογλου, Στάικος, Μασκανάκης, Αλί Μπαμπά, Σοφιανός, Σαΐντ.

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep