Logo
Print this page

Ηρόδοτος με 11 και... καθυστερημένος

Το παιχνίδι Ολυμπιακός Β - Ηρόδοτος ξεκίνησε με καθυστέρηση 25 λεπτών, γιατί ο Ηρόδοτος προσκόμισε καθυστερημένα τα δελτία των αποκτημάτων.

Ο Ηρόδοτος αφού ξεπέρασε τα πολλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και όλο τον χρόνο να ενισχύσει το ελλιπέστατο ρόστερ του. Πλήρωσε χρέη για το ban από τη FIFA, όμως για μία ακόμα φορά απασχολεί για αρνητικό λόγο.

Το προγραμματισμένο για την Τρίτη (24/01) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση (!), γιατί ο Ηρόδοτος προσκόμισε καθυστερημένα δελτία νεοαποκτηθέντων. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ οι Κρητικοί έχουν μόνο 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές... Τι υποστηρίζει η κρητική ομάδα; Ότι η καθυστερημένη έναρξη οφειλόταν στο γεγονός ότι ο διαιτητής έκρινε πως οι Μασάδο, Έλιο Τζούνιορ δεν είχαν άδεια διαμονής στη χώρα και ότι το παιχνίδι διεξήχθη έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Νέα αποκτήματα αποτελούν οι Γκόλοβιτς, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν και Γιάννης Θεοδωράκης. Οι ενδεκάδες του αγώνα που ξεκίνησε στις 15.10 και όχι στις 14.45...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κωστή, Βλαχομήτρος, Καράκουτης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Έλιο Τζούνιορ, Κρίεζιου, Χαϊκάλης, Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 00:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr