Κερδισμένη η Προοδευτική

Οι Βυσσινί απέσπασαν 1-1 στο Δημοτικό Παραλίας, αλλά ακόμα δεν νιώθουν ασφαλείς.

Το πρώτο παιχνίδι της Καλαμάτας χωρίς τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο δεν συνοδεύτηκε από νέο ξεκίνημα. Η Μαύρη Θύελλα «πέταξε» δύο ακόμα βαθμούς, αφού έμεινε στο 1-1 με την Προοδευτική εντός έδρας και έμεινε στην 6η θέση. Αν κάποιος έμεινε ικανοποιημένος από τον πόντο αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως για να μείνουν στην κατηγορία πρέπει να αναρριχηθούν αρκετά στη βαθμολογία.

Στο 4' ο Παυλίδης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Προοδευτική και το 1-1 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Αρναρέλλη στο οποίο υπέπεσε ο Σινγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
Σκόρερ: 15′ πέν. Αρναρέλλης – 4′ κεφ. Παυλίδης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Tαΐρης, Λουπάνο (40′ λ.τρ. Μόζερ), Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Αρναρέλλης (61' Πασάς), Άλβες, Καραγκούνης, Τάτος (61' Μαρκόφσκι), Βασιλόγιαννης, Ρόβας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης (85' Ομπάνορ), Καρρίκι, Φάζος, Σινγκ (46' Πότσι), Παντελίδης (46' Ευθυμίου), Αγγελόπουλος, Παυλίδης (68' Καραγκούνης), Τσακίρης (46' Μεγαρίτης), Μάντιτς, Πάβλας.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μητροφάνης, Νικολάου (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 21 Ιανουάριος 2023 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep