Το χρέος της η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί νίκησαν 2-0 στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας και αναρριχήθηκαν στη 2η θέση.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η ΑΕΛ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας. Οι Βυσσινί μετά τη νίκη τους απέναντι στη Νίκη Βόλου, πανηγύρισαν το Σάββατο (26/11) τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στη δεύτερη φετινή τους ήττα.

Στο 33' από πάσα του Κώστα Παπαγεωργίου ο Πεντρόζο με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ. Ο Απόλλων Λάρισας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα στο 39', αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Χαλάτση. Το τρίποντο για τους Βυσσινί «κλείδωσε» ο Μάριος Όγκμποε στο 60' με σουτ από πάσα του Κώστα Παπαγεωργίου, ενώ εννέα λεπτά νωρίτερα ο Ηλιάδης είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Το κακό για την ΑΕΛ είναι ότι οι Νικολιάς, Όγκμποε αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού και οι Βυσσινί ευελπιστούν να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ 0-2
Σκόρερ: 33' σουτ Πεντρόζο, 60' σουτ Όγκμποε
Δοκάρι: 51' Ηλιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Καλούσης (57' Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Χαλάτσης (46' Κοτσιανούλης), Κλιγγόπουλος, Λίταινας, Γκαρσία (76' Μπεκιαρίδης), Ντ' Αγκοστίνο, Ζαχαράκης (66' Μπαλογιάννης), Σιατραβάνης, Σταματής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας (78' Μαυριάς), Νικολιάς (43' λ.τρ. Νίνο), Πεντρόζο (87' Καλουτσικίδης), Όγκμποε (87' λ.τρ. Τσουμάνης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κουφός, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep