Πτήση με απίθανο Περιστερίδη

Ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης απέκρουσε δύο πέναλτι και οδήγησε την Ηλιούπολη στη νίκη (1-0) απέναντι στον Ολυμπιακό Β.

Ο Κώστας Περιστερίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) στο Ελ Πάσο. Ο 31 ετών τερματοφύλακας της Ηλιούπολης απέκρουσε δύο πέναλτι και η Ηλιούπολη χάρη στον ίδιο πανηγύρισε σπουδαία νίκη (1-0) απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό Β. Η αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και άφησε τους Πειραιώτες με 1 βαθμό σε τρεις αγώνες.

Ο Περιστερίδης στο 38' απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη (είχε ανατραπεί ο ίδιος από τον Μουριέλ) και η Ηλιούπολη πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Μπαστακού. Στο 90'+1' πριν ο Βλαχομήτρος ανατραπεί είχε δοκάρι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κινκουέ, όμως και πάλι ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης έσωσε την εστία του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1
Σκόρερ: 45'+1' σουτ Μπαστακός
Χαμ. πέν.: 38' Βοΐλης, 90'+4' Κινκουέ
Δοκάρι: 90'+1' Βλαχομήτρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (79' Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (58' Σαπουντζής, 65' λ.τρ. Καράκουτης), Βοΐλης, Κωστή (79' Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Πολίμος, Κρητικός, Μπουσάι, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης (89' Ντίαζ), Βασιλείου (8' λ.τρ. Ματσούκας, 58' Κρέτσι), Μπαστακός (89' Φελίπε), Βάρκας.

Διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Κοττωρός (Δωδ/νήσου), Τσακίρης (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep