Ποδαρικό με Ρουφ η ΑΕΚ Β

Οι Κιτρινόμαυροι νίκησαν 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ. Πρώτο φετινό γκολ για τους νεοφώτιστους που μετρούν 3 ήττες.

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε το Σάββατο (26/11) στο Σεραφείδειο η ΑΕΚ Β. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου νίκησε 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ που μετρά αισίως τρεις ήττες σε τρεις αγωνιστικές. Μόνο κέρδος για τους νεοφώτιστους το πρώτο τους φετινό γκολ, με πέναλτι.

Στο 27' από πάσα του Κορομηλά ο Απόστολος Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 60' ο Ευθύμης Χριστόπουλος με εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι του Χατζηλάμπρου έκανε το 2-0. Στο 66' ο Γερολέμου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τη δεύτερη ασίστ του Κορομηλά. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βενάρδος στο 90' με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σταμούλη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3-1
Σκόρερ: 27' σουτ Απ. Χριστόπουλος, 60' πέν. Ε. Χριστόπουλος, 66' σουτ Γερολέμου - 90' πέν. Βενάρδος

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο (84' Χριστοφιλόπουλος), Παρράς, Πάπα, Γερολέμου (70' Σαμπανάτζοβιτς), Ε. Χριστόπουλος (78' Γεωργέας), Κορομηλάς (84' Λέλεκας), Σκόνδρας, Απ. Χριστόπουλος (78' Γκολφίνος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (65' Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46' Κονέ), Τασιούλης (46' Κυριαζής), Ντανκέ.

Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθήνας)
Βοηθοί: Νικολάου (Αθήνας), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep