Κορυφή με ήρωα τον 16χρονο Τζίμα

Ο ΠΑΟΚ Β υποχρέωσε την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρώτη της ήττα (2-0) με τον Στέφανο Τζίμα να μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ της Super League 2.

Ο 16χρονος Στέφανος Τζίμας ήρθε από τον πάγκο και οδήγησε τον ΠΑΟΚ Β στην πρώτη θέση του Α' ομίλου της Super League 2. Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχτηκε στο γήπεδο Μακεδονικού τους Θεσσαλούς στο ντέρμπι κορυφής και επικράτησε 2-0 με δύο τέρματα του νεαρού επιθετικού, που μπήκε αλλαγή και παράλληλα στο κλειστό κλαμπ των 16χρονων που έχουν βρει δίχτυα στη Super Leagud 2.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε στο 13' με εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη και 13 λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Β ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σταμόπουλου σε σουτ του Γρόσδη. Τα διαιτητικά λάθη δεν έλειψαν και από αυτό το παιχνίδι. Στο 36' κακώς ο Μελετίδης δεν αποβλήθηκε για πολύ σκληρό φάουλ στον Αναστασόπουλο, ενώ ο Κακουλίδης (Θράκης) κακώς δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ριέρα στο 65' και σε φάουλ που έκανε στον Ουεντραόγκο.

Οι γηπεδούχοι στο 69' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπράντονιτς, όταν ο Γκέκας απέκρουσε τη μπάλα στο τετ α τετ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 70' και σε πλασέ του Τζίμα που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 66'. Ο 16χρονος τρία λεπτά αργότερα από φοβερή ενέργεια και ασίστ του Μπράντονιτς πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 2-0.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση. Στο 83' ορθά ακυρώθηκε γκολ του Γιάκου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλωμένος απέκρουσε τη μπάλα σε δυνατό σουτ του Βερνάρδου. Στις καθυστερήσεις και με διαδοχικά σουτ η ΑΣΑ απώλεσε μία ακόμα ευκαιρία για να μειώσει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0
Σκόρερ: 70',74' σουτ Τζίμας

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (46' Χατζηστραβός), Γρόσδης (81' Νινούα), Μπράντονιτς (90'+4' Δαρέλας), Σπυράκος (66' Σμυρλής), Πανίδης (66' Τζίμας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Βερνάρδος, Ριέρα (77' Μπάλλας), Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77' Γιάκος).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep