Πισωγύρισμα για ΠΟΤ Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός Β απόλυτα δίκαια επικράτησε 3-2 των Θεσσαλονικέων στο Καυτανζόγλειο. Πέναλτι - φάντασμα δόθηκε στους γηπεδούχους.

Αξία στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού ήθελε να δώσει την Παρασκευή (25/11) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι υποδέχτηκαν στο Καυτανζόγλειο τον Παναθηναϊκό Β, όμως ηττήθηκαν 3-2, έχοντας τη δεύτερη διαδοχική απώλεια εντός έδρας. Τα τέσσερα τέρματα προήλθαν από λάθη ποδοσφαιριστών και το ένα από λάθος του διαιτητή Τομαρά, ο οποίος είδε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε βουτιά του Γιουμπιτάνα.

Στο 12' από λάθος κοντρόλ του Μαρτίνη αρκετά κάτω από τη σέντρα ο Πατράλης έκλεψε τη μπάλα, έφυγε στην κόντρα και πάσαρε στον Τομάς. Ο Ουρουγουανός ανενόχλητος νικήθηκε αρχικά από τον Ξενόπουλο, όμως στην επαναφορά άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς. Στο 32' από λάθος της άμυνας του ΠΟΤ Ηρακλή ο Αθανασακόπουλος έβγαλε την ασίστ στον Μπιλάλ και αυτός έγινε ο 7ος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Β που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο, έχοντας κάνει την ανατροπή. Ο Τουρκοχωρίτης με κούρσα πολλών μέτρων από δεξιά έβγαλε την κάθετη στον Αθανασακόπουλο, αυτός ανατράπηκε από τον Βελλίδη, αλλά ο Μπιλάλ σε κενή εστία έκανε το 1-2 στο 43'. Το 2-2 διαμορφώθηκε στο 52' από το τραγικό λάθος του Θρακιώτη ρέφερι. Ο Γιουμπιτάνα έκανε βουτιά υπό την πίεση του Ρόμπι και ο Μελούνοβιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2. Το ματς είχε αρκετά νεύρα, ο ΠΟΤ Ηρακλής πίεσε για να φτάσει στο τρίποντο, όμως στις καθυστερήσεις δέχτηκε 3ο «χτύπημα».

Ο Ανδρικόπουλος έβγαλε τον Σαρδέλη τετ α τετ με τον Βελλίδη στο 90'+1', η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε για μία ακόμα φορά και οι Πράσινοι πήραν δίκαια τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο ΠΟΤ Ηρακλής έχασε έτσι για πρώτη φορά από β' ομάδα. Μετρούσε ως τώρα τέσσερα 0-0 απέναντι σε Ολυμπιακό Β και ΠΑΟΚ Β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-3
Σκόρερ: 12' σουτ Τομάς, 54' πέν. Μελούνοβιτς - 32',43' σουτ Μπιλάλ, 90'+1' σουτ Σαρδέλης

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Αγγ. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ (46' Κωστούλας), Σίλβα (89' Κουντουριώτης), Πατράλης, Τότσκα (46' Μανουσάκης), Άλεξιτς (46' Μελούνοβιτς), Τομάς, Γιουμπιτάνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (67' Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75' Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75' Κρυπαράκος), Μπιλάλ (67' Σαρδέλης).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας)

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep