Έκανε σεφτέ η Προοδευτική

Οι Βυσσινί νίκησαν 1-0 τον ΠΑΟ Ρουφ στον Ταύρο και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη Super League 2 έπειτα από 15,5 χρόνια.

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι με τον ΠΑΟ Ρουφ που έγινε την Τετάρτη (23/11) στο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου. Στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας οι Βυσσινί επικράτησαν 1-0 με γκολ του Παυλίδη από σέντρα του Ευθυμίου και πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο στην κατηγορία έπειτα από 15,5 χρόνια.

Η ομάδα του Ρουφ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσα, πίεσε και στο 75' είχε μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα με το σουτ του Τσιάβου στο δοκάρι, αλλά και με τον Ντανκέ (80', 90'). Ωστόσο, δεν απέφυγε τη 2η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην εκπνοή του αγώνα η Προοδευτική θα μπορούσε να έχει σκοράρει και δεύτερη φορά, όμως ο Γκαργκαλατζίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ευθυμίου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-1
Σκόρερ: 45'+1' σουτ Παυλίδης - 90'+5' Γκαργκαλατζίδης
Δοκάρι: 74' Τσιάβος

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (46' Φιλιμέγκας), Ντανκέ, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Τασιούλης (46' Τσάβος), Κονέ (76' Κυριαζής), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Σμίλτος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (54' Νομικός, 72' λ.τρ. Τσακίρης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης (79' Αγγελόπουλος), Νταβιώτης (79' Αλεξίου), Γιαννιτσάνης (72' Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Καλλής (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2022 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep