Logo
Print this page

Απίθανη ανατροπή στο «Ελ Πάσο»!

Μέσα σε 1 λεπτό η Athens Kallithea μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Ανατροπή στο... λεπτό πέτυχε τη Δευτέρα (21/11) το απόγευμα στο «Ελ Πάσο» η Athens Kallithea. Η αθηναϊκή ομάδα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας ως το 83', όμως μέσα σε ένα λεπτό ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, επικράτησε 2-1 και έκανε το 2/2 στον β' όμιλο της Super League 2.

Οι Κρητικοί μετρούσαν δύο νίκες χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ και στο 17' από λάθος του Σαντάνα ήρθε το 0-1. Ο Ντέτλερ σέντραρε από αριστερά και ο Βουό με κεφαλιά αφύλαχτος βρήκε δίχτυα. Ο ΟΦΙ είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κυρίτση και στο 50' κακώς ο πρώτος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Λουκίνα, όταν αυτός σκόραρε από κοντά έπειτα από σουτ του Νίλι.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν και στο 83' μία λάθος αντίδραση της άμυνας του ΟΦΙ έφερε την ισοφάριση. Από σέντρα του Μανθάτη ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε. Στην επόμενη επίθεση οι φιλοξενούμενοι πιάστηκαν στον ύπνο. Ο Σαντάνα με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Λουκίνα και αυτός με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Athens Kallithea να έχει 67% κατοχή μπάλας και 14 τελικές έναντι 4 της κρητικής ομάδας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2-1
Σκόρερ: 83' κεφ. Κυνηγόπουλος, 84' κεφ. Λουκίνας - 17' κεφ. Βουό

ATHENS KALLITHEA (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (46' Μανθάτης), Ρώσση, Κύργιας, Ευαγγέλου, Σαντάνα (90' Κολτσίδας), Μασιέλ (89' Νάτσης), Τσιντώνης (78' Μπουλούλης), Νίλι (72' Κωστανάσιος), Νυνηγόπουλος, Λουκίνας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου (88' Γκόμπερβιλ), Ίτσιος, Ντέτλερ, Κατάλντι, Σορνομάζ, Μηλιώτης (66' Ευ. Παπαδάκης), Μπλανκ (57' Ζήσης), Βουό (66' Καλλιτσουνάκης), Αντερέγκεν.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 19:09
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr