Οδηγός Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί υποχρέωσαν την Καλλιθέα στην πρώτη της ήττα (1-0) και μπήκαν σε θέση οδηγού. Χωρίς τελική προσπάθεια οι τυπικά γηπεδούχοι.

Εξαιρετική εβδομάδα έκλεισε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας πανηγύρισε την Κυριακή (05/12) τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη σε επίσημα ματς, καθώς είχε προηγηθεί η επικράτηση (3-2) στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 της Καλλιθέας στην Καισαριανή και σκαρφάλωσαν στην 1η θέση του Β' ομίλου.

Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Δούμτσιος με κεφαλιά στο 68', ενώ ακολούθησαν δοκάρια από τους Νίλι (70'), Τζημόπουλο (81'). Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων, Στρέζο που κράτησε χαμηλά το σκορ με τις αποκρούσεις του. Πρώτη ήττα για την Καλλιθέα, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με μία τελική προσπάθεια, έναντι 18 του Λεβαδειακού.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Σκόρερ: 68' κεφ. Δούμτσιος
Δοκάρι: 70' Νίλι, 81' Τζημόπουλος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Βασιλούδης (82' Νάτσης), Μπουλούλης, Μουνιέ, Δούμτσης, Ρώσση (63' Τσιντώνης), Κονέ (73' Κωστίκας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βήχος, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Χάμοντ (62' Λινάρδος), Μεχία, Νίλι, Μουτίνιο (62' Βρακάς), Νίκας (80' Μυτίδης), Δούμτσιος (72' Πολέτο).

Διαιτητής: Τζαμουντζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΚυριακή, 05 Δεκέμβριος 2021 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep