Βαθμό με γκολάρα του Ρούνεϊ

Ο Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Καραϊσκάκη, χάρη σε φοβερό γκολ του Ρούνεϊ.

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Β' και Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο δημοτικό στάδιο του Ασπροπύργου.

Οι Αρτινοί άνοιξαν το σκορ στο 5' με πλασέ του Καμερουνέζου Ντοναλντόνι από κοντά. Οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 32' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη (το κέρδισε ο Βαγιαννίδης). Στο 64' οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Ο Χουάντερσον ανέτρεψε τον Σέχου και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-1 με πέναλτι. Τελικά η ομάδα του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς πήρε τον βαθμό με φοβερό αριστερό σουτ του Ρούνεϊ έξω από την περιοχή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2-2

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σκόρερ: 32' πέν. Θεοχάρης, 65' πέν. Σέχου - 5' Ντοναλντόνι σουτ, 68' Ρούνεϊ σουτ
Δοκάρι: 45'+1' Ρούνεϊ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Αντωνίου, Ρόμπι (86' Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Μαραθωνίτης (61' Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86' Καρβούνης), Σαρδέλης (76' Κούτσιας), Σέχου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Τάμπας, Ρουμπάνγκουκα (77' Βαφειάδης), Ναζίμ, Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (84' Κρισμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61' Γαλεάδης), Σταματής.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Δελής (Βοιωτίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Last modified onΣάββατο, 27 Νοέμβριος 2021 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep