Στα μπαράζ η Ξάνθη!

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο.

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2 με γκολ του Έμπερτ στο 75' και εξασφάλισε τη 2η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ (εκεί θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό). Οι Βοιωτοί έμειναν τελικά τρίτοι, στο -1 από την Ξάνθη και στο -3 από τον Ιωνικό.

Κλειστό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, με τον Λεβαδειακό να βγάζει περισσότερες τελικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους (4-6). Η ομάδα της Βοιωτίας έδειξε σαφή πρόθεση να «χτυπήσει» στην κόντρα και στο 17' ο Πολέτο έχασε την πρώτη ευκαιρία. Στο συρτό σουτ που έκανε, όμως ο Ίτσο έπεσε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ. Η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στις καθυστερήσεις και ανήκε στην Ξάνθη, όταν ο Ντίνας με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στογιάνοβιτς.

Ο Σιατραβάνης έχασε την πρώτη ευκαιρία για την Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο στο 47', ενώ οκτώ λεπτά μετά η γηπεδούχος ζήτησε πέναλτι. Ο Λιάγκας έδιωξε τη μπάλα και ακολούθως βρήκε στο πρόσωπο τον Θανάση Παπάζογλου. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 66' ο Μπιανκόνι αστόχησε με κεφαλιά, δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος αδράνησε και απέτυχε να νικήσει τον Ίτσο από θέση βολής, ενώ στο 73' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Πέτροβιτς σε προσπάθεια του Νίλι!

Ο διαιτητής Καραντώνης δεν είδε παράβαση και στο 75' έγινε το 1-0! Ο Θανάσης Παπάζογλου έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Σιατραβάνης με κεφαλιά βρήκε τον Έμπερτ, ο οποίος σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά οι Βοιωτοί πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά η εστία του Ίτσο δεν παραβιάστηκε ποτέ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δοκάρι: 45'+2' Ντίνας

ΣΚΟΡΕΡ: 75' Έμπερτ

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδης (64' Θυμιάνης), Τ. Παπάζογλου (49' Δημούτσος), Τζούρμαν, Βέρκετ, Έμπερτ, Ντίνας, Τάτος (64' Σχρόιγεν), Καπνίδης (49' Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε (28' Σιατραβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος (39' λ.τρ. Μεχία), Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίλι, Καραχάλιος, Κονέ (79' Νίκας), Πολέτο, Συμελίδης (79' Τζιώρας), Μυτίδης.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάιος 2021 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep