Πετράκης: «Εις το επανιδείν»

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη από τον πάγκο του Λεβαδειακού.

Επισημοποιήθηκε η μη ανανεώση συνεργασίας του Γιάννη Πετράκη με τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί γνωστοποίησαν ότι για προσωπικούς λόγους του έμπειρου τεχνικού δεν θα πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές, με τον ίδιο να τονίζει ότι το πέρασμά του από τους Πράσινους ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον κ. Γιάννη Πετράκη. Ο κ. Πετράκης, μαζί με τους συνεργάτες του, ξεχώρισε στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας για το ήθος του και την εργατικότητα του. Παρά την κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί, προσωπικοί λόγοι του κ. Πετράκη, δεν το καθιστούν εφικτό. Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Όπως αναφέρει κι ο ίδιος στη δήλωσή του, δεν λέμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΕΤΡΑΚΗ

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτή την ομάδα και πρώτα από όλα τον κ.Κομπότη για αυτό που κατέθεσε και εισέπραξα πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν πρόεδρος, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου στην ομάδα, συνεργάτες, προσωπικό και παίκτες, όπως και τον κόσμο για τον σεβασμό και την στήριξη που μας κατέθεσε.

Αυτό που συνέβη ήταν πολύ άδικο με βάση το πώς είναι δομημένη η ομάδα σαν οργανισμός αλλά και σαν εικόνα που είχαμε στο γήπεδο. Όμως τα πράγματα πάνε μπροστά, η ομάδα έχει δημιουργήσει τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για την γρήγορη επιστροφή της εκεί που ανήκει. Παρά την έντονη επιθυμία του Προέδρου και εμού αλλά και όλων όσων είναι γύρω από την ομάδα να συνεχίσουμε μαζί, προσωπικοί λόγοι δεν καθιστούν αυτό εφικτό.

Παρ’ όλο που το διάστημα ήταν μικρό και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, θα μου μείνει σαν μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες στην διαδρομή που έχω κάνει. Ευχαριστώ για όλα και στο επανιδείν».

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2023 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.