Logo
Print this page

Μυτίδης: «Ελλάδα ή Κύπρο»

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Νέστωρ Μυτίδης μίλησε για το πρώτο πρωτάθλημα του ίδιου και των Πράσινων.

Στον Super Sport Fm 104,0 φιλοξενήθηκε ο Κύπριος επιθετικός του Λεβαδειακού, Νέστωρ Μυτίδης και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το μέλλον του. Όπως είπε, δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση και περιμένει τις επιλογές του, οι οποίες μπορεί να είναι στην Ελλάδα ή στην Κύπρο. Αναλυτικά:

Για τη φετινή σεζόν:

«Είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου και το πρώτο του Λεβαδιακού. Ανόδους πήραν αλλά τίτλο ποτέ. Ήταν μια όμορφη εξέλιξη και γενικά όλος ο κόσμος το χάρηκε. Το γήπεδο για πρώτη φορά ήταν γεμάτο, γύρω στους 5000 οπαδούς και ήταν μια ωραία εμπειρία. Ο πρόεδρος είναι εδώ, δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Θέλαμε από πέρυσι να ανεβούμε κατηγορία, δεν τα καταφέραμε όμως φέτος το πετύχαμε. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, παίξαμε 34 αγώνες για να κερδίσουμε τον όμιλο, για να παίξουμε για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Για τη δική του παρουσία και το μέλλον του:

«Η προσπάθεια άρχισε από πέρυσι, ήθελα να έρθω εδώ. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά ήξερα πως η ομάδα ήθελε να ανεβεί και ήρθα εδώ. Την πρώτη χρονιά είχα ένα τραυματισμό και έβαλα σκοπό να μείνω γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώθηκε, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη παραπάνω. Θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει, δεν έχω σκεφτεί. Περιμένω να δω τις επιλογές μου, μπορεί να είναι στην Ελλάδα μπορεί και στην Κύπρο».

Last modified onΤρίτη, 17 Μάιος 2022 15:08
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr