Απίθανη πρόκριση Λεβαδειακού

Με γκολ του Γιώργου Νίκα στο 90'+6' ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Φοβερή εξέλιξη είχε το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης (26/10) μεταξύ του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης για την 5η φάση. Οι Βοιωτοί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Γιώργου Νίκα και επικράτησαν 1-0, παίρνοντας εκείνοι την πρόκριση στους «16». Ο Βήχος ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ και πιστώνεται την ασίστ, ενώ στο 22' ο Πολέτο είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Οι Αρκάδες αποτέλεσαν το πρώτο θύμα έκπληξης από τη μεγάλη κατηγορία παρότι είχαν στόχο να προχωρήσουν μακριά στον θεσμό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας (54' Δούμτσιος), Τζημόπουλος (69' Μπαχανάκ), Νίκας, Μεχία, Νίλι, Βρακάς (88' Αλμπάνης), Χάμοντ (69' Μουτίνιο), Πολέτο (69' Λινάρδος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής (84' Άλβαρες), Ατιένθα, Γκαρθία, Ι. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο (46' Ιγκλέσιας), Ριέρα (79' Σίτο), Γκόμεζ, Σόνi (65' Μπαράλες), Αλί Μπαμπά (84' Γ. Κανελλόπουλος).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Ψαρρής (Ζακύνθου)

Last modified onΤρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep